Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Τσίπρας: Ο δρόμος της επιστροφής στη λιτότητα δεν έχει κλείσει οριστικά
[Reader]: Τσίπρας: Ο δρόμος της επιστροφής στη λιτότητα δεν έχει κλείσει οριστικά

[Reader]: Τσίπρας: Ο δρόμος της επιστροφής στη λιτότητα δεν έχει κλείσει οριστικά

Με «δρόμο επιστροφής στις πολιτικές λιτότητας» ταύτισε το ενδεχόμενο εκλογής της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές της 7ης του Ιουλίου, ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Συνέδριο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ο πρωθυπουργός, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ποτέ στη ζωή μου δεν κινδυνολογούσα. Ο δρόμος προς τα μπρος δεν είναι διασφαλισμένος ό,τι και αν συμβεί. Ο δρόμος της επιστροφής σε πολιτικές λιτότητας που τόσο ταλαιπώρησαν την κοινωνία, δεν έχει κλείσει οριστικά. Οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν θα ξαναγυρίσουν πίσω στον φαύλο κύκλο της λιτότητας. Της ανικανότητας διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών. Ας μην ξεχνάμε ποιοι κυβερνούσαν όταν η χώρα μπήκε σ’ αυτήν την περιπέτεια.

Ο λαός κυρίαρχος θ’ αποφασίσει. Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να μην διεξαχθεί η προεκλογική συζήτηση σε περιβάλλον τοξικό. Με πολιτικό πολιτισμό και σύγκριση μεταξύ των σχεδίων. Έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι στη νέα εποχή. Για να κάνουμε την Ελλάδα ένα υπόδειγμα σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας». Μιλώντας για τον Τουρισμό, ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε: «Ο κλάδος ανθούσε ακόμα και τα χρόνια της οικονομικής κατάρρευσης. Ήταν τόσο εκτεταμμένη η καταστροφή στον παραγωγικό ιστό της χώρας, που η προσπάθειά μας ήταν σχεδόν από το 0. Σε όλους τους κλάδους, εκτός από τον Τουρισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!