Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Τραγωδία στον Πόρο: «Το ελικόπτερο έβγαζε καπνούς πριν την πτώση» – Τι αποκαλύπτει ο γιος του πιλότου
[Reader]: Τραγωδία στον Πόρο: «Το ελικόπτερο έβγαζε καπνούς πριν την πτώση» – Τι αποκαλύπτει ο γιος του πιλότου

[Reader]: Τραγωδία στον Πόρο: «Το ελικόπτερο έβγαζε καπνούς πριν την πτώση» – Τι αποκαλύπτει ο γιος του πιλότου

Ο κ. Καρυστινός υποστήριξε μιλώντας στην RealNews πως το ελικόπτερο είχε βλάβη πριν πέσει στα καλώδια και παρασύρει στο θάνατο τον πιλότο και τους δύο επιβαίνοντες.

«Πρέπει να διαλευκανθεί αν το ελικόπτερο είχε βλάβη πριν προσκρούσει στα καλώδια. Υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρχε υπήρξε βλάβη κατά την απογείωση. Σε κάποια βίντεο φαίνεται ότι υπήρχε καπνός πριν από την πρόσκρουση», ανέφερε ο κ. Καρυστινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες έχουν μελετήσει τα βίντεο και τις εικόνες που υπάρχουν από την μοιραία πτήση που έκανε το ελικόπτερο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη στιγμή της απογείωσης και μέχρι την πρόσκρουση στα καλώδια, από την ουρά του ελικοπτέρου εκπέμπεται καπνός, γεγονός που δε συνηθίζεται από τον συγκεκριμένο τύπο του ελικοπτέρου.

Επίσης, υπάρχει μία λάμψη που προέρχεται επίσης από την ουρά στο ελικόπτερο, στοιχείο που οδηγεί και αυτό στο συμπέρασμα ενδεχόμενης βλάβης που μπορεί να επηρέασε την πτητική ικανότητα του ελικοπτέρου.

Από την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο σκοτώθηκε ο χειριστής Νικόλαος Καρυστινός και οι δύο Ρώσοι επιβάτες: Ο 62χρονος επιχειρηματίας Μιχαήλ Αμπράμοφ και ο 24χρονος Πάβελ Ακολίνιν που ήταν γιος υψηλόβαθμου τραπεζικού στελέχους στη Ρωσία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!