Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Η Τουρκία απειλεί με νέο «Αττίλα»: Ο Αναστασιάδης να κρατάει φρέσκο στη μνήμη του το 1974
[Reader]: Η Τουρκία απειλεί με νέο «Αττίλα»: Ο Αναστασιάδης να κρατάει φρέσκο στη μνήμη του το 1974

[Reader]: Η Τουρκία απειλεί με νέο «Αττίλα»: Ο Αναστασιάδης να κρατάει φρέσκο στη μνήμη του το 1974

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ο Τσελίκ ανέφερε ότι «εκεί το ερευνητικό πλοίο Μπάρμπαρος Χαϊρετίν Πασά και το πλοίο Πορθητής κάνουν δραστηριότητες και οι ναυτικές μας δυνάμεις τα προστατεύουν με ισχυρό τρόπο. Εδώ η ελληνοκυπριακή και ελληνική πλευρά δεν είναι δυνατόν να έχουν αποτέλεσμα με τετελεσμένα ενάντια στην Τουρκία και υπογράφοντας συμφωνίες με χώρες που έχουν προβλήματα με την Τουρκία».

«Ο Αναστασιάδης ακόμη και αν το έχει αντιληφθεί λάθος, ένα πράγμα έχει διακριβώσει σωστά. Παρομοίασε την αποστολή του Μπαρμπαρός και του Πορθητή από την Τουρκία με την επιχείρηση του 1974 κατά την οποία προστατεύτηκαν τα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας και ψευδοκράτους. Ο ίδιος αποκαλεί αυτή την επιχείρηση “εισβολή”. Κι εμείς το αποκαλούμε επιχείρηση για την προστασία της ζωής, των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Τουρκοκυπρίων» σημείωσε ο Τσελίκ.

«Είναι καλό για τον ίδιο τον Αναστασιάδη να θυμάται το 1974. Είναι καλό να το κρατεί φρέσκο στη μνήμη του. Επειδή στείλαμε τα πλοία εκεί φέρνει ο ίδιος στην επικαιρότητα το 1974, το τονίζω αυτό επειδή ο ίδιος το φέρνει στην επικαιρότητα» κατέληξε.

Πηγή: sigmalive.com

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!