Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι τρίτη δύναμη στους Έλληνες του εξωτερικού
[Reader]: Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι τρίτη δύναμη στους Έλληνες του εξωτερικού

[Reader]: Θεοδωράκης: Το Ποτάμι είναι τρίτη δύναμη στους Έλληνες του εξωτερικού

«Εκφράζουμε κάτι που κανείς άλλος δεν μπορεί να εκφράσει στον πολιτικό χώρο» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την αυτόνομη πορεία του Ποταμιού.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το αν τον πτοούν οι δημοσκοπήσεις που φέρνουν σταθερά το κόμμα του, εκτός Βουλής και σημείωσε: «Προφανώς οι δημοσκοπήσεις δεν είναι πάντα ευχάριστες. Αλλά έχουμε και τις δημοσκοπήσεις που γίνονται ανάμεσα στους Έλληνες του εξωτερικού – οι οποίοι θα πρέπει να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές – και εκεί το Ποτάμι είναι τρίτη δύναμη».

Σχετικά με διαφορετικές από τη δική του, τοποθετήσεις βουλευτών του Ποταμιού, ο επικεφαλής του κόμματος υπογράμμισε πως «όλοι οι βουλευτές συμφωνούν στην αυτόνομη πορεία και όλοι συμφωνούν με τις πολιτικές μας προτεραιότητες».

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν αρνήθηκε πως υπάρχουν διαφωνίες, τονίζοντας πως «το κάθε στέλεχος μπορεί να έχει τις απόψεις του» ξεκαθαρίζοντας όμως πως «τις αποφάσεις τις παίρνει το συνέδριο». Και συνέχισε: «Οφείλουμε βέβαια να έχουμε έτοιμες τις προτεραιότητές μας για μια κυβερνητική συνεργασία την επόμενη ημέρα. Η απόφαση μας είναι ότι στηρίζουμε μια φιλελεύθερη ευρωπαϊκή προοδευτική διακυβέρνηση που θα συμφωνήσει με τις προτεραιότητές μας».

Αναφερόμενος στα όσα είπαν στο συνέδριο του Ποταμιού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι το Ποτάμι δεν δίνει και δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά ταυτόχρονα θα συνεχίσει να στηρίζει αυτά που είναι για το καλό της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!