Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Θέλω να τιμωρηθούν οι ένοχοι»: Συγκλονίζει ένα χρόνο μετά την τραγωδία η Βαρβάρα Φύτρου (vid)
[Reader]: «Θέλω να τιμωρηθούν οι ένοχοι»: Συγκλονίζει ένα χρόνο μετά την τραγωδία η Βαρβάρα Φύτρου (vid)

[Reader]: «Θέλω να τιμωρηθούν οι ένοχοι»: Συγκλονίζει ένα χρόνο μετά την τραγωδία η Βαρβάρα Φύτρου (vid)

Μέχρι στιγμής έχουν ασκηθεί για την φωτιά στο Μάτι πλημμεληματατικές διώξεις: εμπρησμός από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματικές βλάβες από αμέλεια.

«Είναι καραμπινάτη ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο δια παραλείψεως. Έχουμε τα στοιχεία αυτά, τους τα έχουμε ζητήσει τυπικά και αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι και με διάφορα ψέματα και επικαλύψεις δεν θέλουν να πάρουμε στα χέρια μας τη δικογραφία», δηλώνει ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος της Βαρβάρας Βουκάκη στο STAR.

Κάτοικοι καταγγέλλουν πως στο Μάτι υπάρχουν παντού σκουπίδια, ενώ οι Αρχές δεν έχουν μαζέψει τον αμίαντο που έχει μαζευτεί σε τσουβάλια. Επίσης υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μένουν σε κατασκηνώσεις και τρώνε από συσσίτια αφού δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η Βαρβάρα Βουκάκη έχασε την οικογένειά της στο Μάτι

Ο 53χρονος Γρηγόρης Φύτρος και ο 11χρονος Ανδρέας απανθρακώθηκαν δίπλα στο αυτοκίνητο της οικογένειας την 23η Ιουλίου.

Η μοναχοκόρη της κυρίας Βουκάκη, η 13χρονη Εβίτα, έτρεξε να σωθεί και έπεσε από ύψος 15 μέτρων στη θάλασσα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Στη μήνυση που υπέβαλε προ μηνών η Βαρβάρα Βουκάκη αναφέρει ότι «λόγω της ασυνεννοησίας και της σύγχυσης μεταξύ των δημόσιων λειτουργών και υπηρεσιών, δεν αποκλείστηκε ο παραλιακός δρόμος που οδηγεί από τη Ραφήνα στο Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι». Αποτέλεσμα, δεκάδες οδηγοί να εγκλωβιστούν, μεταξύ αυτών και η οικογένειά της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!