Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Reader]: «Τα θέλω Όλα»: Αυτή είναι η παράσταση για τον Ωνάση που θα δούμε τον Οκτώβριο (pics)
[Reader]: «Τα θέλω Όλα»: Αυτή είναι η παράσταση για τον Ωνάση που θα δούμε τον Οκτώβριο (pics)

[Reader]: «Τα θέλω Όλα»: Αυτή είναι η παράσταση για τον Ωνάση που θα δούμε τον Οκτώβριο (pics)

Στις αρχές του 2019 είχε γίνει γνωστό ότι οι Θεατρικές Σκηνές και ο Γιάννης Κεντ ετοιμάζουν μια μεγάλη θεατρική παραγωγή για την ζωή και την πορεία του Έλληνα Κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση δια χειρός Σταμάτη Φασουλή.

Τώρα λοιπόν έρχεται και η ανακοίνωση η οποία επίσημα αποκαλύπτει τον τίτλο και τους συντελεστές της νέας αυτής παράστασης που θα ανέβει στη σκηνή του Παλλάς τον προσεχή Οκτώβριο, σημαίνοντας την εκκίνηση της θεατρικής σεζόν 2019-20 για τις Θεατρικές Σκηνές.

Η παράσταση έχει τίτλο «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα» και πρόκειται για μια παραγωγή που παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως με θέμα τη ζωή του Έλληνα Κροίσου που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.

Ο Σταμάτης Φασουλής, εκτός από τη σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και το ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση σε ώριμη ηλικία

Ο Σταμάτης Φασουλής θα υπογράψει και θα σκηνοθετήσει την παράσταση, που θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!