Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Reader]: “The Local Spirit Project”: Τρία αποστάγματα δείχνουν τον δρόμο
[Reader]: “The Local Spirit Project”: Τρία αποστάγματα δείχνουν τον δρόμο

[Reader]: “The Local Spirit Project”: Τρία αποστάγματα δείχνουν τον δρόμο

Τρία αποστάγματα που γίνονται αφορμή για τη δημιουργία εξαιρετικών, ευφάνταστων cocktails με ελληνικό χαρακτήρα.

Καθώς το localization, η εντοπιότητα, αποτελεί μια παγκόσμια συνεχώς αναπτυσσόμενη τάση τόσο στη γαστρονομία όσο και στο bartending, τοπικά spirits και συστατικά αξιοποιούνται όλο και περισσότερο από όλα τα μοντέρνα bars ανά τον κόσμο για τη δημιουργία πρωτότυπων cocktails. Το «The Local Spirit Project» είναι η ελληνική απάντηση σε αυτή την τάση.

Από αυτόν τον Ιούνιο, τόσο το τουριστικό κοινό που επισκέπτεται κάθε χρόνο τη χώρα μας όσο και οι Έλληνες λάτρεις των ποιοτικών γεύσεων, έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τα τρία αποστάγματα του «The Local Spirit Project» μέσα από signature cocktails που έχουν δημιουργήσει έμπειροι bartenders από top σημεία της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας. Ενδεικτικά αναφέρονται τα bars στην περιοχή του ιστορικού κέντρου: Α for Athens , Bartesera , The Gin Joint , IPITOU The Bar , Odori Vermuteria di Atene , Pairi Daeza , Senios καθώς και το Meerkat Cocktail Safari στο Κουκάκι.

Το «The Local Spirit Project» με τα τρία premium αποστάγματα έχει ήδη συστηθεί στον κόσμο! Στο 2ο Aegean Cocktails and Spirits Festival που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος την Παρασκευή 7 Ιουνίου, έφερε γεύση και άρωμα Ελλάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!