Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Reader]: Στο νήμα ο τίτλος «Ελληνικό Αυτοκίνητο του 2018» για το Ford Fiesta
[Reader]: Στο νήμα ο τίτλος «Ελληνικό Αυτοκίνητο του 2018» για το Ford Fiesta

[Reader]: Στο νήμα ο τίτλος «Ελληνικό Αυτοκίνητο του 2018» για το Ford Fiesta

Το ντέρμπι μεταξύ των πολλών εξαιρετικών αυτοκινήτων της τελικής δεκάδας στο θεσμό «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» ήταν δεδομένο για το 2018. Ωστόσο, η επικράτηση του Ford Fiesta ήταν πραγματικά για photo finish, καθώς το Seat Ibiza έχασε τον τίτλο για μόλις 2 βαθμούς.

Στην ψηφοφορία για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018» ψήφισαν 25 δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού. Η πρώτη χρονιά του θεσμού ήταν το 2006 και φέτος, για πρώτη φορά, η ψηφοφορία ήταν φανερή και έφερε την υπογραφή του κάθε εκλέκτορα.

Από τα 26 καινούρια αυτοκίνητα που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά το 2017 και μπορούσαν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία, οι 25 δημοσιογράφοι κατέληξαν μέσα από μια αρχική ψηφοφορία στα 10 επικρατέστερα. Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, από τα δέκα επικρατέστερα αναδείχτηκε το μοντέλο το οποίο, σύμφωνα με τη γνώμη των ειδικών, διαθέτει τα περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.

Για πρώτη φορά επίσης στην ιστορία του θεσμού, ο νικητής είχε τόσο μικρή διαφορά από τον διεκδικητή, ενώ κοντά στα Ford Fiesta και Seat Ibiza βρέθηκε και το VW Polo. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τέσσερα μοντέλα που βρέθηκαν στην πρώτη πεντάδα ανήκουν όλα στη μικρή κατηγορία B, η οποία είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής της ελληνικής αγοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!