Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Στο Κίνημα Αλλαγής βλέπουν διψήφια ποσοστά στις εκλογές
[Reader]: Στο Κίνημα Αλλαγής βλέπουν διψήφια ποσοστά στις εκλογές

[Reader]: Στο Κίνημα Αλλαγής βλέπουν διψήφια ποσοστά στις εκλογές

Στη Χαριλάου Τρικούπη υπάρχει αισιοδοξία για αύξηση των ποσοστών του ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές, αφού προβάλλουν ως η βασική προοδευτική εναλλακτική στο πολιτικό σκηνικό. Όπως σχολίασε στέλεχος κοντά στην Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στην προεκλογική περίοδο αναμένεται να απευθύνουν κάλεσμα επαναπατρισμού των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που από το 2012 κι έπειτα κατευθύνθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την κατάκτηση διψήφιου ποσοστού, που σε συνδυασμό με τη μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να επαναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε μια τροχιά αν όχι κυριαρχίας στον χώρο της Κεντροαριστεράς, τουλάχιστον σε μια θέση αυτόνομου και διακριτού πόλου.

Στο κάλεσμα πανσρατιάς φαίνεται πως ανταποκρίθηκε και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης που διατύπωσε την πρόθεση να κατέβει υποψήφιος σε μη εκλόγιμη θέση (πχ. στη λίστα των βουλευτών Επικρατείας) για να βοηθήσει την μάχη που θα δώσει η παράταξη, με την Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ πάντως να μην φαίνεται να επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη. Τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μεχρι ο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού την Τρίτη θα συνεδριάσουν σε κοινή σύνθεση η Κοινοβουλευτική Ομάδα με το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος, ενώ την επόμενη Κυριακή θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που αναμένεται να επικυρώσει τις υποψηφιότητες.

Η Φώφη Γεννηματά θα έχει σειρά συναντήσεων τις επόμενες μέρες με τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής ώστε να οριστικοποιηθούν και οι υποψηφιότητές τους μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!