Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Σπίρτζης: Περιμένουμε τον επενδυτή για να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό
[Reader]: Σπίρτζης: Περιμένουμε τον επενδυτή για να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό

[Reader]: Σπίρτζης: Περιμένουμε τον επενδυτή για να μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό

Στην επένδυση του Ελληνικού αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, τονίζοντας πως: «η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να προχωρήσει τον διαγωνισμό που είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση, έγινε διαπραγμάτευση που άλλαξε επί τα βελτίω πολύ σημαντικά ζητήματα και τώρα είναι η μπάλα στα πόδια τού επενδυτή. Τώρα θα δούμε πως ο τομέας αυτός θα ανταποκριθεί γρήγορα στο να μπούνε οι μπουλντόζες».

Όσον αφορά τον προτεινόμενο για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας “Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ” (ΟΣΥ ΑΕ), Γιώργο Γλυκό, τον οποίο πρότεινε ο ίδιος ο υπουργός, η γνώμη της Επιτροπής Ακροάσεων της Βουλή είναι κατά πλειοψηφία θετική.

Η επιτροπή συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα και κατά τη διαδικασία που προηγήθηκε, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους βουλευτές ότι, εκτός από την προετοιμασία της υποδομής που απαιτεί η υλοποίηση του συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου, προετοιμάζεται ο ανασχεδιασμός των δρομολογίων των λεωφορείων και μελετάται το είδος των λεωφορείων για το μέλλον, καθώς με τις επεκτάσεις του μετρό, δεν χρειάζονται πλέον μεγάλα λεωφορεία αλλά μικρότερα με βάση τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. 

Μεγάλη αναφορά έκανε ο παριστάμενος υπουργός στο ζήτημα των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, για να υπογραμμίσει ότι σήμερα το φαινόμενο των πλαστών καρτών και εισιτηρίων είναι πρόβλημα με απώλειες μεγαλύτερες στα έσοδα, από αυτές του φαινομένου της εισιτηριοδαφυγής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!