Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Συσσοβίτης: Η εμφάνιση μου με βοήθησε στο χώρο του θεάματος
[Reader]: Συσσοβίτης: Η εμφάνιση μου με βοήθησε στο χώρο του θεάματος

[Reader]: Συσσοβίτης: Η εμφάνιση μου με βοήθησε στο χώρο του θεάματος

«Η Αθήνα είναι η πόλη με τις περισσότερες παραστάσεις στον κόσμο» επισημαίνει ο Αλέκος Συσσοβίτης εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι «δίδεται το δικαίωμα σε πολλούς ηθοποιούς να εκφραστούν καλλιτεχνικά αλλά όχι βιοποριστικά». Τονίζει δε πως παρά την κρίση, στην Ελλάδα υπάρχει ζωντανός θεατρικός παλμός…

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχεται ότι η εμφάνισή του τον βοήθησε στη δουλειά του, αναφέροντας μάλιστα ένα απόφθεγμα του Αριστοτέλη ότι «η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή». Λέει πως δεν ξεχνάει τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Είσαι το ταίρι μου» στην Αυστραλία, παρομοιάζοντάς τα με γυρίσματα για αμερικάνικη ταινία.

Η συνέντευξη του Αλέκου Συσσοβίτη στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Από όλες τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχετε πρωταγωνιστήσει βλέπουμε πως το κοινό έχει συνυφασμένο το όνομά σας με το «Είσαι το ταίρι μου». Πού το αποδίδετε;

Πραγματικά ισχύει αυτό που λέτε, παρότι υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες δραματικές κυρίως σειρές που έχω παίξει. Όταν όμως πρόκειται για μία «εύστοχη» κωμωδία όπως η συγκεκριμένη ο κόσμος νομίζω πως ταυτίζεται πολύ πιο εύκολα μ΄ αυτήν. Ταυτίστηκε δε και με τους χαρακτήρες της σειράς επειδή κάλυπτε όλες τις ηλικίες, από παιδιά μέχρι γέρους.

Υπάρχουν κάποιες σειρές, κυρίως κωμωδίες, όπως το «Είσαι το ταίρι μου», οι οποίες ξεχωρίζουν από τις άλλες και επαναπροβάλλονται επί χρόνια με υψηλά ποσοστά θεαματικότητας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!