Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 3 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Σάκης Ρουβάς: Αδιανόητο να ζεις στην Ελλάδα και να εισάγεις ντομάτες από τη βόρεια Ευρώπη
[Reader]: Σάκης Ρουβάς: Αδιανόητο να ζεις στην Ελλάδα και να εισάγεις ντομάτες από τη βόρεια Ευρώπη

[Reader]: Σάκης Ρουβάς: Αδιανόητο να ζεις στην Ελλάδα και να εισάγεις ντομάτες από τη βόρεια Ευρώπη

Δεν αποτελεί πια είδηση το γεγονός ότι ο Σάκης Ρουβάς ασχολείται επιχειρηματικά με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Πιο συγκεκριμένα, «βαδίζει» ήδη προς τη δημιουργία μονάδας παραγωγής που θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, των βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά της ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πασίγνωστος τραγουδιστής μετά από πολλές επισκέψεις στην Καρδίτσα, απέκτησε 37 στρέμματα στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίου.

«Πιστεύω πως ένας βασικός πυλώνας στην ελληνική οικονομία, πέρα από τον τουρισμό, είναι ο πρωτογενής τομέας. Θα έπρεπε να είναι και η τεχνολογία, αλλά είμαστε πίσω ακόμα, ενώ η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι τεχνολογικό κέντρο, γιατί έχουμε σπουδαίους νέους επιστήμονες, μεγάλα μυαλά που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Είναι μια δραστηριότητα που έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό και σταδιακά αναπτύσσεται. Ασχολούμαι πολύ ενεργά με αυτό, δεν είναι απλά μια επένδυση, είναι ένα όνειρο, ένα όραμα. (…) Υπάρχει τεράστια ανάγκη στην Ελληνική αγορά ακόμα και από προϊόντα πρώτης ανάγκης. Σκέψου πως μεγάλο ποσοστό οπωροκηπευτικών τα εισάγουμε από το Βέλγιο ή την Ολλανδία. Μου φαίνεται παράλογο να ζεις στην Ελλάδα με τόσο ήλιο, με αυτό το κλίμα και να εισάγεις ντομάτες από τη βόρεια Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!