Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Πρόσκληση σε νέους με καινοτόμες ιδέες απευθύνει η Alpha Bank
[Reader]: Πρόσκληση σε νέους με καινοτόμες ιδέες απευθύνει η Alpha Bank

[Reader]: Πρόσκληση σε νέους με καινοτόμες ιδέες απευθύνει η Alpha Bank

«Το χρηματοοικονομικό περιβάλλον αλλάζει και μαζί οι καθημερινές τραπεζικές μας συνήθειες», επισημαίνει η Alpha Bank και καλεί νέους που κτίζουν νέες επιχειρηματικές ιδέες, με γνώσεις, όραμα και προοπτική να συμμετάσχουν στο «Fintech Challenge ’17».

Ειδικότερα, η πρόσκληση απευθύνεται σε εκείνους που «είναι έτοιμοι να δεχτούν την πρόκληση και να δοκιμάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους» σε ένα μαραθώνιο δυόμισι ημερών, από 24 έως 26 Νοεμβρίου, που θα διαμορφώσει τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες του μέλλοντος.

Ειδικότερα το Fintech Challenge ’17 απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί και μπορεί να υλοποιήσει την ιδέα του, πάνω σε μία από τις θεματικές ενότητες που δίνονται. Για παράδειγμα, γίνονται δεκτές συμμετοχές από designers, marketing specialists, innovators, project managers, κ.ά.

Επιπλέον, πριν και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ομάδων, ώστε να υπάρχει αξιοποίηση όλων των απαιτούμενων ρόλων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει συμμετοχής στο διαγωνισμό λήγει την 31.10.2017. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται από τους διοργανωτές σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον μέγιστο αριθμό που έχουν προγραμματίσει, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα τερματιστεί νωρίτερα.

Το Fintech Challenge ’17 απευθύνεται σε μικρές ομάδες φοιτητών, νέων εργαζόμενων, ελεύθερων επαγγελματιών αλλά και σε νεοφυείς επιχειρήσεις, οποιασδήποτε νομικής μορφής (μέχρι 5 χρόνια δραστηριοποίησης).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!