Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Οι προγραμματικές θέσεις του Παύλου Γερουλάνου – «Είμαστε η έκπληξη, μπορούμε να γίνουμε η ανατροπή!»
[Reader]: Οι προγραμματικές θέσεις του Παύλου Γερουλάνου – «Είμαστε η έκπληξη, μπορούμε να γίνουμε η ανατροπή!»

[Reader]: Οι προγραμματικές θέσεις του Παύλου Γερουλάνου – «Είμαστε η έκπληξη, μπορούμε να γίνουμε η ανατροπή!»

Όπως τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος «Κάθε γραμμή του προγράμματός μας, γεννήθηκε στις γειτονιές της Αθήνας. Από συζητήσεις με εκατοντάδες Αθηναίους. Από επαφές με δεκάδες στελέχη του Δήμου».

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε το πόσο δοκιμάστηκε η Αθήνα από την οικονομική και κοινωνική κρίση και υπογράμμισε πως Από την πρώτη μέρα, σαρώνουμε τις γειτονιές της Αθήνας! Κάθε γειτονιά! Εκεί κρίνεται ο πολιτικός. Στο δρόμο. Όχι στα τηλεπαράθυρα. Όχι στα ραδιόφωνα. Κάποιοι ξέχασαν την πραγματική δύναμη της δημοκρατίας. Τους τη θυμίζουμε. Μας άφησαν ο καθένας μας να παλεύει μόνος του. Το κενό έσπευσε να καλύψει μια εγκληματική οργάνωση, η Χρυσή Αυγή. Δεν θα ησυχάσω αν δεν την ξεριζώσω από τις γειτονιές της Αθήνας!»

Και πρόσθεσε: «Στις 26 Μαΐου, για την Αθήνα, ψηφίζουμε Δήμαρχο! Όχι κόμμα ή αρχηγό κόμματος. Αυτά μπορούν να περιμένουν. Εμείς ψηφίζουμε για Δήμαρχο διότι εμείς οι Αθηναίοι δεν μπορούμε πια να περιμένουμε. Η ώρα της Αθήνας είναι τώρα. Η ώρα η δική μας είναι τώρα. Να βάλουμε στο επίκεντρο τον Άνθρωπο. Να βάλουμε πρώτα τον Αθηναίο».

Παρουσιάζοντας το προγραμματικό πλαίσιο του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε: «Όπως και στην κεντρική διοίκηση, ο δήμος χρειάζεται άλλη προσέγγιση. Άλλη νοοτροπία ηγεσίας. Γι’ αυτό το προγραμματικό μας πλαίσιο δεν ξεκινάει με υποσχέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!