Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου: Μπορούμε να ζητήσουμε επανεξέταση για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ
[Reader]: Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου: Μπορούμε να ζητήσουμε επανεξέταση για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

[Reader]: Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου: Μπορούμε να ζητήσουμε επανεξέταση για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

Μετά το τέλος της συνάντησης, απαντώντας σε δημοσιογραφικό ερώτημα για το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο, ο κ. Εξαδάκτυλος είπε:

«Δεν μπορούμε να μη σεβόμαστε ή να αμφισβητούμε τις αποφάσεις των ανωτάτων γνωμοδοτικών οργάνων της Πολιτείας.

Μπορούμε ενδεχομένως να ξαναζητήσουμε να επανεξετάσουν την περίπτωση.

Θα πρέπει όμως να σεβόμαστε αυτές τις αποφάσεις.

Όλοι ευχόμαστε το καλύτερο για όλους τους ασθενείς μας και ειδικά για τον συγκεκριμένο μικρό ασθενή, αλλά δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ποιο είναι το καλύτερο.

Είμαι σίγουρος ότι οι συνάδελφοι που απαρτίζουν το Α.Υ.Σ., έχουν φροντίσει με κάθε τρόπο, έχουν μελετήσει συστηματικά και διεξοδικά όλες τις παραμέτρους και εφόσον κατέληξαν σε αυτή την απόφαση, είναι αυτή που εξυπηρετεί την υγεία του μικρού ασθενούς».

Η δήλωση έγινε μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, παρουσία και του γενικού γραμματέα του ΠΙΣ Γεώργιου Ελευθερίου όπου οι εκπρόσωποι του ΠΙΣ παρουσίασαν στον Β. Κικίλια τις προτάσεις του Π.Ι.Σ. για το σύστημα Υγείας. Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι θα μελετήσει τις προτάσεις και θα τοποθετηθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο κ. Κικίλιας ενημέρωσε επίσης τον πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου ότι βρίσκονται σε τελικό στάδιο υλοποίησης, οι συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ 800 νέων γιατρών όλων των ειδικοτήτων σε όλη τη χώρα.

Το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του Παναγιώτη – Ραφαήλ Γλωσσιώτη θα συζητηθεί και στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του ΙΣΑ με εισήγηση του προέδρου του Γ. Πατούλη

«Ο ΙΣΑ υποστηρίζει το δικαίωμα κάθε γονιού να εξαντλήσει τα περιθώρια για να προσφέρει τη ζωή και την ελπίδα στο παιδί του ακόμα και όταν οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!