Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 3 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Reader]: Πώς η τράπεζα έρχεται στην… παραλία – Όλες οι mobile εφαρμογές
[Reader]: Πώς η τράπεζα έρχεται στην… παραλία – Όλες οι mobile εφαρμογές

[Reader]: Πώς η τράπεζα έρχεται στην… παραλία – Όλες οι mobile εφαρμογές

Καλοκαιρινές διακοπές και ουρές στο γκισέ είναι δύο έννοιες ασύμβατες. Για να μην ψάχνετε τα ΑΤΜ με το… κυάλι, οι τράπεζες φέρνουν όλες τις συναλλαγές που χρειάζεστε στο κινητό σας.

Σύμφωνα με το insider.gr , με τις ειδικές εφαρμογές για κινητό τηλέφωνο ή tablet, μπορείτε να εκτελέσετε τις βασικές τραπεζικές συναλλαγές με το πάτημα ενός εικονιδίου… χωρίς να απομακρυνθείτε από την ξαπλώστρα.

Σε «λίφτινγκ» των εφαρμογών τους έχουν προχωρήσει τους τελευταίους μήνες και οι τέσσερις τράπεζες. Η Εθνική Τράπεζα προσφέρει την υπηρεσία i-bank Mobile Banking, η Eurobank το EUROBANK MOBILE APP, η Aplha Bank την εφαρμογή Alpha Mobile Banking και η Τράπεζα Πειραιώς το winbank mobile banking App.

Νέες δυνατότητες, όπως η σύνδεση με δακτυλικό αποτύπωμα ή τετραψήφιο pin και η μεταφορά χρημάτων μέσω τηλεφώνου ή facebook έρχονται αναβαθμίσουν την εμπειρία του χρήστη «κερδίζοντας» σε δύο επίπεδα: την ευκολία χρήσης και την ασφάλεια.

Τα ανανεωμένα mobile apps των τραπεζών έχουν κάνει «άλματα» στην ευκολία χρήσης. Βασική αναβάθμιση της υπηρεσίας αποτελεί η δυνατότητα σύνδεσης με την πληκτρολόγηση τετραψήφιου PIN από το κινητό, ώστε να μην χρειάζεται ο χρήστης να εισάγει το username και τον κωδικό χρήσης του e-banking, όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

Ακόμη πιο πρωτοποριακή είναι η χρήση του δακτυλικού αποτυπώματος (fingerprint) από τις συσκευές που διαθέτουν σαρωτή, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια σύνδεσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!