Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 10 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Πέτρος Λαγούτης: «Το κομμάτι της τηλεόρασης είναι αποκαρδιωτικό»
[Reader]: Πέτρος Λαγούτης: «Το κομμάτι της τηλεόρασης είναι αποκαρδιωτικό»

[Reader]: Πέτρος Λαγούτης: «Το κομμάτι της τηλεόρασης είναι αποκαρδιωτικό»

«Ροκ σταρ» της τηλεόρασης, απαρνείται την έννοια του lifestyle και εκφράζει -χωρίς φόβο και με πάθος- τις απόψεις του. Ο Πέτρος Λαγούτης ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για τη συνεργασία του με τον Κώστα Σπυρόπουλο, το τηλεοπτικό τοπίο και τις σχέσεις της ζωής του!

Κάνεις πρεμιέρα με το έργο «Toc Toc», αύριο, στο Θέατρο Ήβη. Πώς νιώθεις;
Αισθάνομαι πολύ όμορφα, αρχικά, για τη συνεργασία μου με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Είναι μία θεότρελη κωμωδία με βαθύτερα μηνύματα, που μιλά στο κοινό. Άλλωστε, η κωμωδία αγγίζει τον κόσμο, όταν έρχεται από μονοπάτια της ψυχής. Νομίζω ότι είναι ένα εξαιρετικό έργο, μία μοναδική προσέγγιση και είμαι σίγουρος ότι θα έχει την ίδια επιτυχία με τις προηγούμενες φορές.

Έχεις άγχος για την απήχηση που θα έχει στο κοινό;
Δεν έχω άγχος για την απήχηση, με αυτή τη σκέψη ζω, εδώ και χρόνια, που κάνω αυτή τη δουλειά. Έχω άγχος γι’ αυτό που θα κάνω εγώ, αυτό που θα δείξω, ως ηθοποιός. Ξέρεις, μία δασκάλα μου έλεγε: «Μόνο οι ατάλαντοι δεν έχουν άγχος».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Κώστα Σπυρόπουλο;
Έχουμε δουλέψει ακόμα δύο φορές μαζί και από το καλοκαίρι, με την παράσταση «Ομερτά», έχουμε δεθεί πάρα πολύ. Τον θεωρώ εξαιρετικό παραγωγό, εξαιρετικό ηθοποιό και νομίζω ότι ο κόσμος δεν ξέρει πόσο καλός ηθοποιός είναι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!