Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 19 kmh
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Reader]: Παύλος Χαϊκάλης: «Τόσο κακός ηθοποιός είμαι που δεν πάω Επίδαυρο;»
[Reader]: Παύλος Χαϊκάλης: «Τόσο κακός ηθοποιός είμαι που δεν πάω Επίδαυρο;»

[Reader]: Παύλος Χαϊκάλης: «Τόσο κακός ηθοποιός είμαι που δεν πάω Επίδαυρο;»

Στη νέα του συνέντευξη ο Παύλος Χαϊκάλης είναι όπως πάντα λαλίστατος. Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει μεταξύ άλλων στη Real News, ότι υπάρχουν κλίκες στο θεατρικό χώρο που έχουν φτάσει μέχρι την Επίδαυρο!

«Θα με χαλούσε το “εκτός Επιδαύρου” αν ήμουν εκτός χώρου, χωρίς δουλειά, αν δεν με στήριζε και αγαπούσε το κοινό, αν δεν με αγκάλιαζε κάθε βράδυ λέγοντας μου τα καλύτερα λόγια… Να με χαλάσει που δεν ανήκω στις “παρέες” και στις κλίκες όσων είναι στα Φεστιβάλ; ‘Οχι! (…) Δεν είμαι της αισθητικής τους, του γούστου τους, βρε παιδί μου, τι να κάνω; Γελάω, γιατί αλλιώς πρέπει να εκνευριστώ πολύ με αυτό το σκηνικό που υπάρχει… Κοντεύω να κλείσω σαράντα χρόνια στο θέατρο και δεν κάνω για έναν Αριστοφάνη; Τόσο κακός ηθοποιός είμαι; Δεν νομίζω. Άλλα λένε τα γεμάτα θέατρα και η τόσο ζεστή ανταπόκριση του κόσμου. Άλλα λένε! Εγώ πάντως δεν πάω να τους παρακαλέσω, δεν χτυπάω πόρτες, όπως άλλοι. Όταν και αν θέλουν, ας έρθουν να με βρουν εκείνοι», τόνισε ο ηθοποιός.

Όταν δε, αναφέρθηκε στην κουβέντα ότι θα ήταν ιδανικός ως κωμικός για τους ήρωες του Αριστοφάνη, απάντησε: «Δεν την ενστερνίζονται αυτοί που κινούν πάντα τα νήματα. Να σου πω κάτι πολύ σοβαρά; Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με όλο αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!