Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Πατούλης: Να μας ψηφίσουν όσοι καταδικάζουν την αλαζονεία, τον λαϊκισμό και την απραξία
[Reader]: Πατούλης: Να μας ψηφίσουν όσοι καταδικάζουν την αλαζονεία, τον λαϊκισμό και την απραξία

[Reader]: Πατούλης: Να μας ψηφίσουν όσοι καταδικάζουν την αλαζονεία, τον λαϊκισμό και την απραξία

«Είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες που εσείς θα μας δώσετε» είπε ο κ. Πατούλης, προσθέτοντας: «Θέλουμε να ενώσουμε όλους τους πολίτες για το μέλλον και την ανάπτυξη…Θέλουμε να ενώσουμε μαζί όλους τους δήμους».

Με προμετωπίδα του λόγου του, «τις ευρύτερες συναινέσεις με τους πολίτες» αλλά και «τους αυτοδιοικητικούς φορείς», σημείωσε ότι «συνιστά για εμάς υπόσχεση τιμής να επιλύσουμε τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της Περιφέρειας, διότι είμαστε άνθρωποι που πιστεύουν στον Άνθρωπο».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ερμήνευσε το αποτέλεσμα του α’ γύρου, ως δήλωση των πολιτών ότι θέλουν να γκρεμίσουν τις διαχωριστικές γραμμές. «Θέλουμε να ενώσουμε τις τοπικές κοινωνίες και να γκρεμίσουμε τις διαχωριστικές γραμμές. Το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι οι πολίτες λένε «όχι» στο διχασμό» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμά του, ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι στόχος του είναι ένα νέο μοντέλο περιφερειακής αυτοδιοίκησης, με μητροπολιτικά χαρακτηριστικά, στρατηγικό ρόλο και διευρυμένες αρμοδιότητες, περισσότερους πόρους και μεγαλύτερες ευθύνες.

«Θα φτιάξουμε μαζί με τους δήμους στρατηγική μελέτη για την Αττική» είπε, και πρόσθεσε ότι «οι πολίτες θα γνωρίζουν με διαφάνεια τι ακριβώς θα κάνουμε. Οι 66 δήμοι θα συμμετέχουν ισότιμα στα κέντρα λήψης αποφάσεων (…) Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια συμμαχία ευθύνης, μαζί με όλους τους άξιους δημάρχους που έχουν ήδη εκλεγεί ή θα εκλεγούν την Κυριακή, για να αλλάξουμε όλοι μαζί την Αττική».

Σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητές του, σημείωσε: «Θα καταστήσουμε την Αττική ελκυστικό τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο (.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!