Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο ιατρείο του επόπτη του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού
[Reader]: Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο ιατρείο του επόπτη του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού

[Reader]: Παρέμβαση «Ρουβίκωνα» στο ιατρείο του επόπτη του Ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού

Συγκεκριμένα με ανάρτηση του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο ο ψυχίατρος έχει ευθύνη στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου της Energa.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, «εδώ και έξι χρόνια με προεδρικό διάταγμα ανέλαβε χρέη επόπτη του Ψυχιατρικού Τμήματος των φυλακών Κορυδαλλού». «Ο Δουζένης είναι το κλασσικό ψυχιατρικό πλυντήριο για πλούσιους που “ατύχησαν” ή το “παράκαναν”. Εχει ανακατευτεί στο πλευρό του κατηγορούμενου Γιανουσάκη για το NOOR1, το καράβι με τον έναν τόνο ηρωίνη, έχει βγάλει γνωματεύσεις ψυχικής ασθένειας για την Βίκυ Σταμάτη και άλλους κατηγορούμενους του κύκλου Τσοχατζόπουλου και πρόσφατα βεβαίωσε ψυχική νόσο στον καπιταλιστή Φλώρο που έφαγε εκατοντάδες εκατομμύρια από αθώους πολίτες σε μια πρώτη δημόσια επίδειξη του τι σημαίνει ιδιωτικοποίηση της ενέργειας… Ο φλώρος αποφυλακίστηκε…».

Αναλυτικά το κείμενο:

«Είναι μερικές περιπτώσεις που μια σειρά ασχήμιες του κόσμου της εξουσίας συναντιούνται δημιουργώντας ένα μοναδικό χαρμάνι αθλιότητας. O κ. Δουζένης, πανεπιστημιακός και διευθυντής της Β’ Ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου “Αττικόν” είναι μια τέτοια. Ο γιατρός αυτός εδώ και έξι χρόνια με προεδρικό διάταγμα ανέλαβε χρέη επόπτη του Ψυχιατρικού Τμήματος των φυλακών Κορυδαλλού.

Ας ξεκινήσουμε με αυτό.

Ένα ιστορικό “μαγαζί” καταστολής, βασανιστηρίων αλλά και νομότυπη πύλη αποφυλάκισης για όσους έχουν την οικονομική και πολιτική δύναμη να αγοράσουν την ελευθερία. Εκεί καταλήγουν τα ανθρώπινα ναυάγια των φυλακών, για να περιφέρονται χαπακωμένοι στους διαδρόμους χωρίς αίσθηση τόπου και χρόνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!