Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Οι παραπλανητικές κινήσεις του δολοφόνου του Γραικού: Βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ευχόταν να βρεθεί (vid)
[Reader]: Οι παραπλανητικές κινήσεις του δολοφόνου του Γραικού: Βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ευχόταν να βρεθεί (vid)

[Reader]: Οι παραπλανητικές κινήσεις του δολοφόνου του Γραικού: Βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και ευχόταν να βρεθεί (vid)

Στο βίντεο διάρκειας 12 λεπτών ο 47χρονος με την παρουσιάστρια ακολουθούν τη διαδρομή που είχαν ακολουθήσει και με το θύμα τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας του, στις 3 Νοεμβρίου του 2016.

Ο 47χρονος δράστης της δολοφονίας δηλώνει άγνοια για όλα, λέγοντας ότι δεν ήξερε ούτε που πήγαινε ο Δημήτρης εκείνη την ημέρα, ούτε αν τον ακολουθούσε (όπως έχουν καταγράψει οι κάμερες της τροχαίας) και μάλιστα εύχεται «να βρεθεί ο άνθρωπος να ησυχάσουμε κι εμείς».

«Ήπιαμε ένα τσιπουράκι και φύγαμε»

«Μετά από τη σφαγή των ζώων, καθίσαμε, ήπιαμε κι ένα τσιπουράκι, φάγαμε ένα μεζέ κάναμε τους λογαριασμούς κι ο καθένας πήρε το δρόμο του» λέει στην Αγγελική Νικολούλη.

Όταν η δημοσιογράφος ρωτά μήπως διαπληκτίστηκαν για τα λεφτά, μήπως άνοιξε τον φάκελο και είδε ότι τα χρήματα ήταν λιγότερα είναι ξεκάθαρος ότι δεν υπήρξε καυγάς για τη συναλλαγή τους: «Του έδωσα τα λεφτά 17.000 και φύγαμε. Δεν μου είπε πού θα πήγαινε. Τα χρήματα όλα είναι πληρωμένα, υπάρχουν καταθέσεις, επιταγές εξοφλημένες. Ο,τι ζώα παίρνουμε τα πληρώνουμε επί τόπου.

Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος του λέει ότι υπήρξαν κάποιοι που είπαν διάφορα για τη μεταξύ τους σχέση, ο 47χρονος δράστης της δολοφονίας του Γραικού ξεσπά: «να πάει να το καταθέσει στην ασφάλεια αν κάποιος έχει στοιχεία» λέει σίγουρος για την αθωότητά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!