Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Παπαγγελόπουλος για υπόθεση Ξεπαπαδέα: Κατασκεύασμα παραπληροφόρησης και συκοφάντησης
[Reader]: Παπαγγελόπουλος για υπόθεση Ξεπαπαδέα: Κατασκεύασμα παραπληροφόρησης και συκοφάντησης

[Reader]: Παπαγγελόπουλος για υπόθεση Ξεπαπαδέα: Κατασκεύασμα παραπληροφόρησης και συκοφάντησης

«Κατασκεύασμα παραπληροφόρησης και συκοφάντησης» χαρακτήρισε ο αν. υπουργός Δικαιοσύνης, Δ. Παπαγγελόπουλος, τα όσα κατήγγειλαν οι βουλευτές Χάρης Θεοχάρης (ΝΔ) και Θ. Παπαθεοδώρου (ΔΗΣΥ) περί «ύποπτων» σχέσεων της γενικής γραμματέως Διαφθοράς, Αναστασίας Ξεπαπαδέα, με το γραφείο του Αρτέμη Αρτεμίου.

Εξάλλου, ο κ. Παπαγγελόπουλος χαρακτήρισε «πέτσινο σκάνδαλο» την υπόθεση Πετσίτη στην οποία αναφέρθηκαν οι βουλευτές, και τους κάλεσε «επειδή ο ίδιος ως εισαγγελέας 35 χρόνια δεν μπορεί να βρει ποιο αδίκημα διέπραξε» να το υποδείξουν εκείνοι.

Ενώ ο Χ. Θεοχάρης υποστήριξε ότι πρόκειται για «ξεκάθαρη περίπτωση διαφθοράς» και υπονόησε ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος υποβάθμισε την κ. Ξεπαπαδέα σε ειδική σύμβουλο ώστε να μην έχει κώλυμα και να αναλάβει υπόθεση εταιρείας του κ. Αρτεμίου και ο κ. Παπαθεοδώρου ισχυρίστηκε ότι η κ. Ξεπαπαδέα βρέθηκε «στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη εποχή», ο κ. Παπαγγελόπουλος προσέδωσε «ελάχιστη έως ανύπαρκτη σημασία» στο θέμα. Είπε μάλιστα πως η έκφραση «Ώδινεν όρος κι έτεκεν μυν» απεικονίζει τον υπέρμετρο θόρυβο σε αντιδιαστολή με την ελάχιστη έως ανύπαρκτη σημασία του θέματος.

Όπως είπε ο αν. υπουργός Δικαιοσύνης, με βάση έγγραφα και δημοσιεύματα και δηλώσεις στον Τύπο, προκύπτει ότι η κ. Ξεπαπαδέα δεν είχε καμία δραστηριότητα ως δικηγόρος όσο ήταν διευθύντρια στο γραφείο του και γενική γραμματέας Διαφθοράς, παρά μόνο ως ειδική συνεργάτης στο υπουργείο Δικαιοσύνης, οπότε δεν είχε κώλυμα. Επίσης, εξήγησε ότι πρόκειται για εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, κι όχι off shore «όπως ψευδώς και τεχνηέντως ισχυρίζονται», ενώ νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας είναι Κύπριος πολίτης κι όχι ο Αρτεμίου, ούτε ο κ. Λαυρεντιάδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!