Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Πανελλήνιες 2019: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων
[Reader]: Πανελλήνιες 2019: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων

[Reader]: Πανελλήνιες 2019: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων

Υπενθυμίζεται ότι στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι δεν διαγωνίστηκαν σε ένα ή περισσότερα μαθήματα κατά την τακτική εξεταστική περίοδο λόγω:

  • σοβαρού προβλήματος υγείας
  • ψυχικής οδύνης συνεπεία θανάτου συγγενούς α’ βαθμού εξ αίματος σε ευθεία γραμμή ή β’ βαθμού εξ αίματος σε πλάγια γραμμή που επήλθε εντός του μήνα που προηγείται αυτού της έναρξης των εξετάσεων.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας και το πρόγραμμα των επαναληπτικών εξετάσεων μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας ΕΠΑΛ, με προβλεπόμενη έναρξη περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ο πίνακας με τις ημερομηνίες των Επαναληπτικών Εξετάσεων, ανά μάθημα προσανατολισμού, για τους υποψηφίους των ΓΕΛ:

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00 μ.μ. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.

Οι υποψήφιοι των εσπερινών λυκείων, ανεξαρτήτως της κατηγορίας με την οποία επέλεξαν να εξεταστούν στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου, συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων. Εξετάζονται στην ίδια ύλη και θέματα με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων και διεκδικούν τις ίδιες με αυτούς θέσεις.

Το πρόγραμμα των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων και των Μουσικών Μαθημάτων έτους 2019 των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για εισαγωγή σε Σχολές και Τμήματα:

Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!