Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Reader]: Όλα τα βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε αν σας λείπει το «Game of Thrones»
[Reader]: Όλα τα βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε αν σας λείπει το «Game of Thrones»

[Reader]: Όλα τα βιβλία που μπορείτε να διαβάσετε αν σας λείπει το «Game of Thrones»

Το πρώτο επεισόδιο του «Game of Thrones» προβλήθηκε στις ΗΠΑ στις 17 Απριλίου 2011 και έκανε το έργο του Τζορτζ. Ρ. Ρ. Μάρτιν γνωστό σε όλο τον κόσμο, ενώ μέχρι τότε το γνώριζαν μόνο όσοι είχαν διαβάσει τα πρώτα τέσσερα βιβλία της σειράς «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», που είχαν κυκλοφορήσει το 1996, το 1998, το 2000 και το 2005. Λίγους μήνες μετά από την πρεμιέρα, στις 12 Ιουλίου 2011, κυκλοφόρησε και το πέμπτο βιβλίο.

Από τότε… σιωπή. Σε λίγο συμπληρώνονται οκτώ χρόνια χωρίς νέο βιβλίο στη σειρά.. Όμως το τηλεοπτικό «Game of Thrones» αποδείχθηκε χρυσωρυχείο και αυτό σήμαινε πως στην αγορά έπρεπε να κυκλοφορήσουν σχετικά βιβλία, κι ας μην ήταν αυτά που συνέχιζαν την ιστορία. Έτσι κι αλλιώς τα γεγονότα της σειράς στις τελευταίες τρεις σεζόν είχαν προσπεράσει εκείνα που έχει καταγράψει ο Μάρτιν.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα βιβλία που μπορεί να διαβάσει κανείς τώρα που η σειρά τελείωσε. Βιβλία που αποκαλύπτουν το ασύλληπτο μέγεθος και βάθος του κόσμου του Γουέστερος που γέννησε η φαντασία του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν. Αρχίζουμε με τα βασικά: τα πέντε μυθιστορήματα της σειράς «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», στα οποία βασίστηκε και το σίριαλ.

«Παιχνίδι του Στέμματος» (εκδ. Anubis, μτφ. Παρασκευή Σαρμπάνη).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!