Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Reader]: Η nrg γίνεται μέλος του Shell Smart Club!
[Reader]: Η nrg γίνεται μέλος του Shell Smart Club!

[Reader]: Η nrg γίνεται μέλος του Shell Smart Club!

Η εταιρεία ρεύματος nrg αποτελεί το μοναδικό πάροχο ρεύματος και φυσικού αερίου στην αγορά που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης. Ως μέλος του Shell Smart Club, η nrg φέρνει μοναδικές προσφορές για οικιακούς καταναλωτές, αλλά και για επιχειρήσεις, καθώς, με κάθε νέα σύνδεση στην εταιρεία, οι καταναλωτές θα κερδίζουν αυτόματα έως 5.000 πόντους Smart, αλλά και επιπλέον πόντους Smart κάθε μήνα με την εξόφληση του λογαριασμού τους.

Ακόμη, για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου οι ιδιώτες χρήστες μπορούν να κερδίσουν 1.000 welcome πόντους Smart, ενώ αν προχωρήσουν σε συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου, κερδίζουν 3.000 welcome πόντους Smart. Αντίστοιχη είναι και η ανταμοιβή των επιχειρήσεων, όπου για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου η επιχείρηση κερδίζει 2.000 welcome πόντους Smart και 5.000 welcome πόντους Smart για συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου.

Αξίζει να αναφερθεί πώς σε κάθε σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος ή/και φυσικού αερίου οικιακής ή επαγγελματικής παροχής για κάθε ευρώ κατανάλωσης οι χρήστες κερδίζουν έναν πόντο Smart, ενώ με τη χρήση e-bill οι ίδιοι θα έχουν τη δυνατότητα ακόμα και να τους διπλασιάζουν.

Διπλό κέρδος κάθε στιγμή

Οι καταναλωτές που επισκέπτονται το allsmart.gr, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα και να τα αποκτήσουν εύκολα με πόντους Smart από την nrg .

Έτσι, κάθε πελάτης nrg έχει ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς μπορεί να συνδυάζει τις αγορές για το αυτοκίνητο, το σπίτι και την επιχείρησή του και να κερδίζει γρήγορα και εύκολα πλούσια δώρα, όντας μέλος του μεγαλύτερου προγράμματος ανταμοιβής πελατών στην αγορά ενέργειας & πρατηρίων καυσίμων στην Ελλάδα.

Επιπλέον κέρδος με τα προνομιακά προγράμματα nrg .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!