Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Reader]: Νέες δυνατότητες στην ομαδική συνομιλία φέρνει το Viber
[Reader]: Νέες δυνατότητες στην ομαδική συνομιλία φέρνει το Viber

[Reader]: Νέες δυνατότητες στην ομαδική συνομιλία φέρνει το Viber

Μια νέα σειρά ενημερώσεων για χάρη της ομαδικής συνομιλίας λάνσαρε προσφάτως η δημοφιλής εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, Viber, η οποία αριθμεί πλέον τα 900 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες παγκοσμίως.

To Viber που μέχρι χθες επέτρεπε στους χρήστες του να ανταλλάσσουν γραπτά μηνύματα, εικόνες, βίντεο και να πραγματοποιούν φωνητικές ή βίντεο κλήσεις μέσω Wi-Fi ή 3G/4G. πλέον αυξάνει τις δυνατότητες των ομαδικών συνομιλιών για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στην εταιρική και μη επικοινωνία.

Καρφιτσωμένα μηνύματα

Αναλυτικότερα το Viber δίνει πλέον τη δυνατότητα στους διαχειριστές ομαδικών συνομιλών να καρφιτσώνουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα στην κορυφή της συνομιλίας διασφαλίζοντας ότι τα σημαντικά μηνύματα είναι εμφανή σε όλους τους συμμετέχοντας ακόμα κι να έχουν ακολουθήσει αμέτρητα μηνύματα. Τα «καρφιτσωμένα» μηνύματα(pinned messages) εμφανίζονται σε ένα μωβ πλαίσιο στο πάνω μέρος της οθόνης και παραμένουν εκεί όσο η συζήτηση συνεχίζεται. Η εν λόγω λειτουργία χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως χρήσιμη για ανακοινώσεις, υπενθυμίσεις ή επείγοντα προς συζήτηση θέματα ενώ βοηθά τους διαχειριστές να διασφαλίζουν ότι η συζήτηση στην ομάδα είναι απρόσκοπτη και παραγωγική αποδεσμεύοντας τους συμμετέχοντες από την υποχρέωση της αποθήκευσης σημαντικών μηνυμάτων. Κάθε μήνυμα μιας ομαδικής συνομιλίας μπορεί να καρφιτσωθεί στο πάνω μέρος αυτή κρατώντας το παρατεταμένα και επιλέγοντας τ καρφίτσωμα (Pin).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!