Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Ο Μώραλης θεωρεί δεδομένη την υποψηφιότητα Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ
[Reader]: Ο Μώραλης θεωρεί δεδομένη την υποψηφιότητα Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ

[Reader]: Ο Μώραλης θεωρεί δεδομένη την υποψηφιότητα Κόκκαλη με τον ΣΥΡΙΖΑ

Δεδομένη φαίνεται να θεωρεί την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη, με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μώραλης, που απάντησε με ανακοίνωση στα όσα δήλωσε νωρίτερα ο άλλοτε δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, αναφέρει ότι η παράταξη του είναι υπερκομματική, μιλά όμως παράλληλα και για ύβρεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του. Ο Γιάννης Μώραλης στην ανακοίνωσή του αναφέρεται στον Πέτρο Κόκκαλη λέγοντας «όποιος θέλει να ανήκει σε αυτόν τον χώρο (σ.σ. τον ΣΥΡΙΖΑ), δεν μπορεί να παραμένει μέλος του συνδυασμού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αναγνώριση του σημαντικού έργου της Δημοτικής Αρχής, του συνόλου δηλαδή των Δημοτικών Συμβούλων, των Αντιδημάρχων, των Εντεταλμένων Συμβούλων των υπηρεσιών του Δήμου και της ομάδας των συμβούλων που μας υποστηρίζει, αποτελεί επιτυχία της ομάδας και όχι προσώπων. Άλλωστε, οι επιτυχίες αφορούν σε ομάδες και όχι σε μονάδες.

Ο κ. Πέτρος Κόκκαλης φέρεται να έκανε μια πολιτική επιλογή. Προφανώς, θεμιτή, αλλά όπως ο κάθε λογικός Έλληνας αντιλαμβάνεται, με την επιλογή του αυτή, είχε ήδη αποφασίσει να μη συμμετάσχει στον «Πειραιά Νικητή». Επιθυμία του ήταν μάλιστα να παραιτηθεί στις 20/04. Ο Δήμαρχος Πειραιά ως επικεφαλής του συνδυασμού και εν συνεχεία το σύνολο του συνδυασμού ζητήσαμε να επισπεύσει την παραίτηση του, ώστε να μην σύρεται ένα θέμα το οποίο είχε ήδη δημοσιοποιηθεί, ήταν αποφασισμένο και δρομολογημένο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!