Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Reader]: Μόνο υβριδικό έρχεται στην Ευρώπη το νέο Honda Jazz (vid)
[Reader]: Μόνο υβριδικό έρχεται στην Ευρώπη το νέο Honda Jazz (vid)

[Reader]: Μόνο υβριδικό έρχεται στην Ευρώπη το νέο Honda Jazz (vid)

Με εντελώς νέα σχεδίαση και μηχανικά μέρη, το νέο Honda Jazz τέταρτης γενιάς αποκαλύφθηκε επίσημα πλέον. Παρότι η βασική φόρμα ενός όγκου του μοντέλου εξακολουθεί να υφίσταται, βασίζεται σε ολοκαίνουργιο πλαίσιο με ένα νέο, υβριδικό σύστημα κίνησης eV: HEV να παρέχει ισχύ. Νέο στοιχείο αποτελεί και η δεύτερη εκδοχή αμαξώματος που πλέον θα διαθέτει το μοντέλο, με την ονομασία Crosstar. Η σχεδίαση του νέου Jazz μεγιστοποιεί τον εσωτερικό χώρο και οι νέες εμπρός κολώνες της οροφής έχουν αδυνατίσει, με στόχο την καλύτερη ορατότητα. Ταυτόχρονα, έχει μειωθεί το μήκος τους ώστε να αυξηθεί η ακαμψία του αμαξώματος. Παρότι η εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό, το Jazz αναμένεται να διατηρήσει παρόμοιες διαστάσεις, με μήκος περίπου 4 μέτρα.

Το Jazz Crosstar ξεχωρίζει από τις ράγες οροφής, το σχεδιασμό της μπροστινής μάσκας, το ανυψωμένο αμάξωμα και τη μαύρη πλαστική επένδυση γύρω από τους θόλους των τροχών, ενώ στο εσωτερικό διαθέτει αδιάβροχη ταπετσαρία. Αποτελεί την crossover εκδοχή του μοντέλου και θα διαθέτει τα ίδια ακριβώς μηχανικά μέρη, με υβριδικό σύστημα κίνησης.

Το πιο σημαντικό στοιχεί του νέου Honda Jazz αποτελεί αναμφίβολα το νέο υβριδικό σύστημα κίνησης e: HEV όπως ονομάζεται. Γι’ αυτό όμως η Honda δεν δίνει την παραμικρή πληροφορία, πέρα από το γεγονός ότι θα εστιάζει στην ευκολία της οδήγησης, την κορυφαία οικονομία αλλά και στην αύξηση της απόδοσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!