Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στις ευρωεκλογές – Σηκώνω το γάντι
[Reader]: Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στις ευρωεκλογές –  Σηκώνω το γάντι

[Reader]: Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης στις ευρωεκλογές – Σηκώνω το γάντι

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του με ένα… πείραγμα προς τον υπουργό Οικονομικών που προηγήθηκε στο βήμα, κάνοντας λόγο για «ηγετική εμφάνιση κάνατε κ. Τσακαλώτε!».

«Τη μάχη κατά των ανισοτήτων δεν την χαρίζουμε στην Αριστερά κ. Τσακαλώτε. Κάποια στιγμή, όμως, η οικονομία πρέπει να δημιουργήσει και πλούτο και εσείς το μόνο που έχετε κάνει είναι να ανακυκλώνετε μιζέρια», είπε ο κ. Μητσοτάκης προς τον κ. Τσακαλώτο.

O κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε με δριμεία κριτική στις πρακτικές της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «μάθαμε πως μια κυβερνητική πλειοψηφία που στηρίζεται σε βουλευτές που αντάλλαξαν αρχές με καρέκλες έχουν απεριόριστη ανοχή απέναντι σε συμπεριφορές που δεν χωρούν σε μια Δημοκρατία». «Ταυτίζεστε με την επιθετική, αλαζονική και φασιστική συμπεριφορά του υπουργού σας», είπε προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, πάντως, έσπευσε, εν είδει αυτοκριτικής, να πει ότι η συζήτηση την Τετάρτη εκτραχύνθηκε. «Δεν είναι ούτε το ήθος ούτε το ύφος μου. Αλλά κάνει λάθος ο κ. Τσίπρας να νομίζει ότι η ευγένεια, με την οποία επιλέγω να πολιτεύομαι, είναι αδυναμία», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, προειδοποιώντας ότι θα απαντά πάντα όταν δέχεται επιθέσεις για την οικογένειά του. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε και τον πρωθυπουργό για τον στίχο του Μανώλη Αναγνωστάκη «τόσος ήταν» που χρησιμοποίησε, επικαλούμενος τις δηλώσεις του γιου του ποιητή, του Ανέστη Αναγνωστάκη, ότι «ο στίχος του μεγάλου ποιητή της Αριστεράς γράφτηκε από τον πατέρα του για κάποιον σας εσάς». Προσέθεσε, δε, με τη σειρά του ένα ακόμα δίστιχο του Αναγνωστάκη: «Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Όλοι μαζί είστε Πολάκης»

Αργότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ επέμεινε ότι Τσίπρας ίσον Πολάκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!