Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Ο Μητσοτάκης ο μεγάλος νικητής της ΔΕΘ
[Reader]: Ο Μητσοτάκης ο μεγάλος νικητής της ΔΕΘ

[Reader]: Ο Μητσοτάκης ο μεγάλος νικητής της ΔΕΘ

Υπεροχή του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την εμφάνισή του στη ΔΕΘ δείχνει έρευνα της εταιρείας Pulse για το iefimerida.gr έναντι του πρωθυπουργού, τόσο σε ποσοστά όσο και σε ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse τα πολιτικά κέρδη είναι πολύ μεγαλύτερα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο και ο κ. Τσίπρας καταγράφει κάποια θετικά σημεία:

Αναλυτικότερα στο ερώτημα για τον «καταλληλότερο για πρωθυπουργό» και οι δύο καταγράφουν αύξηση μετά το καλοκαίρι (+2 ο Αλ. Τσίπρας, +1 ο Κυρ. Μητσοτάκης, σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα της εταιρείας, το Μάιο 2017). Η aπάντηση «κανένας» υποχωρεί στο 41%.

Στις συγκριτικές αξιολογήσεις (όπου απάντησαν όσοι παρακολούθησαν ή είχαν άποψη για την παρουσία στη ΔΕΘ και των δύο αρχηγών), οι επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν «προτιμήσεις» σημαντικά υψηλότερες από τα ποσοστά της Πρόθεσης Ψήφου των κομμάτων τους – τουλάχιστον όπως αυτή καταγράφηκε από την ίδια εταιρεία, το Μάιο 2017.

Ο πρωθυπουργός καταγράφει την καλύτερη επίδοσή του, στο ερώτημα «ποιος αντιλαμβάνεται και ενδιαφέρεται καλύτερα για τα προβλήματά σας» και στο «ποιος μπορεί να βοηθήσει και να προστατέψει καλύτερα την οικογένειά σας».

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υπερέχει στα ερωτήματα «πιο ειλικρινής» και «πιο ουσιαστικός» ενώ το 43% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο κ. Μητσοτάκης τα πήγε καλύτερα στη ΔΕΘ σε σχέση με τον κ. Τσίπρα που συγκεντρώνει το 26%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!