Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Μητσοτάκης από Κύπρο: Να βάλουμε την οικονομία σε νέα αναπτυξιακή τροχιά (pics)
[Reader]: Μητσοτάκης από Κύπρο: Να βάλουμε την οικονομία σε νέα αναπτυξιακή τροχιά (pics)

[Reader]: Μητσοτάκης από Κύπρο: Να βάλουμε την οικονομία σε νέα αναπτυξιακή τροχιά (pics)

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη. Μετά τη συνάντηση, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα για άλλη μια φορά τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Συζητήσαμε για όλα τα θέματα συμπεριλαμβανομένου και του εθνικού ζητήματος και είχα μια ενημέρωση για τις πρόσφατες εξελίξεις και για το σχέδιο της έκθεσης του Γενικού Γραμματέα.

Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη μου και την αμέριστη στήριξή μου στις πρωτοβουλίες του προέδρου Αναστασιάδη, και εκφράζω τη συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να επιτευχθεί ουσιαστική πρόοδος στη βάση των αδιαπραγμάτευτων θέσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από εκεί και πέρα, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και γενικότερες εξελίξεις, ενόψει της μάχης των Ευρωεκλογών -κρίσιμη μάχη και για τη Νέα Δημοκρατία και τον Δημοκρατικό Συναγερμό- και είμαι απολύτως σίγουρος ότι και σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση οι πολίτες και στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα αναγνωρίσουν ότι τα κόμματά μας την επόμενη μέρα στην Ευρώπη θα πρέπει να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαστε μέλη και οι δύο της μεγάλης πολιτικής οικογένειας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Όσο πιο ισχυρά είναι τα κόμματά μας την επόμενη μέρα, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η φωνή και της Ελλάδος και της Κύπρου σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που αλλάζει».

Δημοσιογράφος: Κύριε πρόεδρε έχετε πει ότι η Κύπρος είναι ένα παράδειγμα ανάπτυξης και για την Ελλάδα -π.χ. προσέλκυση επενδύσεων, κατασκευαστικός τομέας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!