Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Μηνυτήρια αναφορά 11.000 σελίδων κατά Κοτζιά ετοιμάζει ο Καμμένος
[Reader]: Μηνυτήρια αναφορά 11.000 σελίδων κατά Κοτζιά ετοιμάζει ο Καμμένος

[Reader]: Μηνυτήρια αναφορά 11.000 σελίδων κατά Κοτζιά ετοιμάζει ο Καμμένος

«Φουντώνει» ο πόλεμος μεταξύ του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου και του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, σχετικά με το θέμα του διαγωνισμού με τις βίζες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ένα ολόκληρη νομικό συμβούλιο, πέντε γνωστών δικηγόρων, ετοιμάζεται να καταθέσει για το ζήτημα μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Νίκου Κοτζιά, 11.000 σελίδων.

Σε αυτήν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα γίνεται λόγος για offshore εταιρείες που εμπλέκονται στο ζήτημα, ενώ θα ζητείται και το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών.

Στο πλευρό του Νίκου Κοτζιά το ΥΠΕΞ

Με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών παίρνει θέση πως όλα τα έγγραφα του διαγωνισμού, βρίσκονται στο ΥΠΕΞ και πως έχουν διαβιβαστεί στο Συμβούλιο Επικρατείας, το Ελεγκτικό Συνέδριο αλλά και τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

«Όλα τα έγγραφα του διαγωνισμού, και φυσικά οι υπογραφείσες συμβάσεις, ευρίσκονται στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εξωτερικών. Έχουν δε πολλαπλώς διαβιβαστεί τόσο στο Συμβούλιο της Επικρατείας, το Ελεγκτικό Συνέδριο αλλά και τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, για τον κατ’ αρμοδιότητα έλεγχό τους. Ουδέποτε ο τ. Υπουργός, κ. Κοτζιάς, έδωσε εντολή να καταστραφούν τα έγγραφα που αφορούν τον εν θέματι διαγωνισμό. Τούτο δε είναι και αυταπόδεικτο καθότι κατά την ανωτέρω συζήτηση όλα τα απαιτούμενα με την επερώτηση σχετικά έγγραφα τέθηκαν από τον Υπουργό Εξωτερικών, Γεώργιο Κατρούγκαλο, στη διάθεση των επερωτώντων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!