Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Μαξίμου για Ξαφά: Υπονομεύει το τραπεζικό σύστημα 
[Reader]: Μαξίμου για Ξαφά: Υπονομεύει το τραπεζικό σύστημα 

[Reader]: Μαξίμου για Ξαφά: Υπονομεύει το τραπεζικό σύστημα 

«Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ» αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας δημοσιεύματα που θέλουν την κυρία Μιράντα Ξαφά να λέει σε επενδυτές στο Λονδίνο ότι οι τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση και ότι θα υπάρξει νέο Μνημόνιο.

Κατηγορώντας την φερόμενη ως συνεργάτιδα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για «μεθοδευμένη υπονόμευση της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος» το πρωθυπουργικό γραφείο ζητά εμμέσως ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση καθώς η πράξη αυτή «εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης».

Ειδικότερα η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου έχει ως εξής:

«Ο κύριος Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας. Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ.

Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!