Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Λύθηκε το μυστήριο με τους ψύλλους στο ΑΠΘ
[Reader]: Λύθηκε το μυστήριο με τους ψύλλους στο ΑΠΘ

[Reader]: Λύθηκε το μυστήριο με τους ψύλλους στο ΑΠΘ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΘ, «το πρόβλημα των ψύλλων παρουσιάστηκε στο ισόγειο του Νέου Κτιρίου του Χημείου».

Συγκεκριμένα, σε «μία κλειδωμένη αποθήκη εισήλθε ή μεταφέρθηκε από υπαλλήλους μία γάτα με τα νεογέννητα γατάκια της. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να αναπτυχθούν ψύλλοι στις γάτες και τη φωλιά τους».

Το αποτέλεσμα δεν έγινε αντιληπτό καθώς «ο χώρος ήταν κλειδωμένος», όμως όταν « όταν ο πληθυσμός τους αυξήθηκε, μετακινήθηκαν εκτός του χώρου της κλειστής αποθήκης και ενόχλησαν με τα τσιμπήματά τους ορισμένους εργαζομένους στο κτίριο».

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΑΠΘ, ακολούθησε απεντόμωση και πλέον δεν υπάρχουν ψύλλοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΘ:

«Τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου συζητήθηκε ιδιαίτερα στην πανεπιστημιακή κοινότητα και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η παρουσία ψύλλων στο Νέο Κτίριο του Χημείου του ΑΠΘ. Από την πρώτη στιγμή οι Πρυτανικές Αρχές διερεύνησαν το θέμα και θα θέλαμε να γνωρίζετε τα ακόλουθα:

Το πρόβλημα των ψύλλων παρουσιάστηκε στο ισόγειο του Νέου Κτιρίου του Χημείου, όπου, σε μία κλειδωμένη αποθήκη σε άγνωστο χρόνο, εισήλθε ή μεταφέρθηκε από υπαλλήλους μία γάτα με τα νεογέννητα γατάκια της. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να αναπτυχθούν ψύλλοι στις γάτες και τη φωλιά τους, που αρχικά δεν έγιναν αντιληπτοί, επειδή ο χώρος ήταν κλειδωμένος. Όμως, όταν ο πληθυσμός τους αυξήθηκε, μετακινήθηκαν εκτός του χώρου της κλειστής αποθήκης και ενόχλησαν με τα τσιμπήματά τους ορισμένους εργαζομένους στο κτίριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!