Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Reader]: Lidl Ελλάς: Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο!
[Reader]: Lidl Ελλάς: Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο!

[Reader]: Lidl Ελλάς: Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο!

«Αποστολή μας ένα καλύτερο αύριο», είναι το σλόγκαν της εταιρίας και όπως φαίνεται από τους αριθμούς το όραμα το κάνει και πράξη.

Γιατί μπορεί εδώ και 20 χρόνια να άλλαξαν πολλά στη ζωή μας, η αποστολή της Lidl Ελλάς όμως παραμένει αναλλοίωτη.

Το Reader.gr συγκέντρωσε τα απαραίτητα στοιχεία για να καταγράψει την πορεία της εταιρίας μέσα σε αυτή την εικοσαετία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το έργο της.

Αρχικά, αξίζει να τονιστεί ότι η Lidl Ελλάς έχει δημιουργήσει ένα ισορροπημένο και βιώσιμο μοντέλο ποιότητας και λειτουργικών εξόδων, που διευκολύνει τις σωστές επιλογές προς όφελος του καταναλωτή – πελάτη. Επάνω σε αυτό το ισχυρό θεμέλιο η εταιρία εξελίσσει την επιχειρηματική πρακτική της, προσφέροντας λύσεις στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.

Με συνολικές επενδύσεις πάνω από €1,3 δισ. η εταιρία έστησε και εκσυγχρόνισε το δίκτυο των καταστημάτων της, ενίσχυσε τις συνεργασίες μας με έλληνες προμηθευτές, συνέβαλε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ενδυνάμωσε τη σχέση της με τους καταναλωτές, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το οικολογικό της αποτύπωμα.

Η συνολική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία είναι σήμερα 11 φορές αυξημένη σε σχέση με το 1ο έτος λειτουργίας και ανέρχεται σε 712 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,39% του ΑΕΠ.

H συνολική συνεισφορά σε φορολογικά έσοδα είναι 9 φορές αυξημένη σε σχέση με το 1ο έτος λειτουργίας και ανέρχεται σε 247 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 0,32 % των φορολογικών εσόδων του Κράτους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!