Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Λεβέντης για Σκουριές: Να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία, αλλά μέχρι τότε η εταιρεία πρέπει να λειτουργεί
[Reader]: Λεβέντης για Σκουριές: Να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία, αλλά μέχρι τότε η εταιρεία πρέπει να λειτουργεί

[Reader]: Λεβέντης για Σκουριές: Να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία, αλλά μέχρι τότε η εταιρεία πρέπει να λειτουργεί

«Η επένδυση έχει γίνει, ο επενδυτής έχει βάλει χρήματα. Το θέμα είναι να δούμε τι κάνουμε τώρα. Εμείς θέλουμε να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, πρέπει η εταιρεία να λειτουργεί με παράταση της διαδικασίας για να εξεταστούν οι φάκελοι. Σαφώς και πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι, αλλά η επένδυση δεν μπορεί να περιμένει, φαίνεται έτσι ότι δεν θέλουμε τις επενδύσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, αναφερόμενος στην επένδυση στις Σκουριές.

Σε συνέντευξή του στον Σκάι, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός είναι δηλητηριασμένος από τη νοοτροπία του κρατισμού» και σημείωσε ότι η Ένωση Κεντρώων «θέτει το ζήτημα του ορυκτού πλούτου, η χώρα πρέπει να κερδίζει κάτι επιπλέον από αυτή την επένδυση. Δηλαδή εκτός από τις υποχρεώσεις που έχει μία επιχείρηση να πληρώνει φόρους, ασφαλιστικά ταμεία, να πληρώνει και ένα 8-10% στο ελληνικό Δημόσιο. Αυτό το θέμα θα το θέσουμε στην Βουλή, να τοποθετηθούν όλα τα κόμματα και η κυβέρνηση».

«Μία κυβέρνηση πέφτει όταν την προδίδουν οι βουλευτές, αλλά αυτοί, επειδή θα χάσουν και τον μισθό τους, κάνουν όπως ο σκίουρος, όταν πάει σε ένα δέντρο χώνει ένα νύχι στο δέντρο, να γαντζωθεί» σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!