Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Λαζαρίδης: Ο Μητσοτάκης έχει όραμα και σχέδιο για τη νέα γενιά
[Reader]: Λαζαρίδης: Ο Μητσοτάκης έχει όραμα και σχέδιο για τη νέα γενιά

[Reader]: Λαζαρίδης: Ο Μητσοτάκης έχει όραμα και σχέδιο για τη νέα γενιά

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος ακόμη και αύριο το πρωί να αναλάβει την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας μας» υποστήριξε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Μιλώντας στην εφημερίδα Γνώμη, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε πως ο πρόεδρος της ΝΔ «έχει όραμα και σχέδιο για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε να χτίσουμε. Ξέρει, θέλει και μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που καθηλώνουν την οικονομία, παραλύουν το Κράτος και βασανίζουν τους πολίτες».

Αναφερόμενος στο 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται σήμερα στην Πάτρα και αφορά τους νέους υπογραμμίζει: «Επιλέξαμε μια περιοχή με αυξημένα προβλήματα ανεργίας για τους νέους, αλλά και ιδιαίτερες δυνατότητες προκειμένου να αποδείξουμε ότι ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όραμα και σχέδιο που απαντά στα ζητούμενα της νέας γενιάς».

«Στόχος μας», σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «είναι η αναγέννηση της χαμένης ελπίδας. Άμεση προτεραιότητά μας οι περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Και πιστεύω ότι με τον οδικό χάρτη που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την έξοδο από την κρίση, με το σχέδιο για την προσέλκυση επενδύσεων, με τις μεταρρυθμίσεις για την εξυγίανση του κράτους και βέβαια με τη μείωση των φόρων, αλλά και με την πολιτική μας στην Παιδεία μπορούμε να τα καταφέρουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!