Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Κώστας Πάσσαρης: Η γραμμένη με αίμα ιστορία του διαβόητου Έλληνα ποινικού (pics)
[Reader]: Κώστας Πάσσαρης: Η γραμμένη με αίμα ιστορία του διαβόητου Έλληνα ποινικού (pics)

[Reader]: Κώστας Πάσσαρης: Η γραμμένη με αίμα ιστορία του διαβόητου Έλληνα ποινικού (pics)

«Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν δεν είχα γεννηθεί». Τα λόγια αυτά του Κώστα Πάσσαρη, σε κάποιο σκοτεινό υπόγειο των ρουμανικών φυλακών όπου κρατείται από τα τέλη του 2001, δείχνουν έναν άνθρωπο που αν δεν έχει μετανοήσει, σίγουρα έχει καταλάβει το κακό που έχει προξενήσει.

Το Reader.gr, με αφορμή την έναρξη της δίκης στο Εφετείο Αθηνών -από την οποία θα απουσιάζει καθώς οι ρουμανικές Αρχές έχουν απορρίψει το αίτημα της προσωρινής του έκδοσης στην Ελλάδα- ανοίγει τον φάκελο του διαβόητου κακοποιού με τη… διεθνή καριέρα.

Ενός ανθρώπου που δείχνει να έχει μετανιώσει για το κακό που έκανε στο διάβα του και που ζητά -ως εξιλέωση- να δικαστεί στη χώρα μας και να πληρώσει για τα εγκλήματα του. Και μπορεί πλέον ο Κώστας Πάσσαρης να μην θυμίζει σε τίποτα σήμερα τον «δημόσιο κίνδυνο» -όπως την είχε αποκαλέσει η αστυνομία της Ρουμανίας τον Νοέμβριο του 2001-, ωστόσο, η δράση του αποτελεί μέχρι και σήμερα συνώνυμο ενός από τους πιο σκληρούς ποινικούς της Ελλάδας.

Ο «ληστής με το καλσόν»

Αντιδραστικός και με παραβατική συμπεριφορά από την πρώιμη παιδική του ηλικία, ο Κώστας Πάσσαρης οδηγείται το 1990 (σ.σ. σε ηλικία 15 ετών) σε αναμορφωτήριο, κατηγορούμενος για κλοπές. Είναι η περίοδος που φοιτούσε στη Ναυτική Σχολή στις Οινούσσες, έχοντας όνειρο να γίνει καπετάνιος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!