Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Ο Κολοκοτρώνης έκανε θρύψαλα κρανία μικρών Εβραίων» – Αντιδράσεις για το «μάθημα» καθηγητή στην Κέρκυρα (vid)
[Reader]: «Ο Κολοκοτρώνης έκανε θρύψαλα κρανία μικρών Εβραίων» – Αντιδράσεις για το «μάθημα» καθηγητή στην Κέρκυρα (vid)

[Reader]: «Ο Κολοκοτρώνης έκανε θρύψαλα κρανία μικρών Εβραίων» – Αντιδράσεις για το «μάθημα» καθηγητή στην Κέρκυρα (vid)

Ο καθηγητής, που διορίστηκε για να διδάξει το μάθημα της Χημείας, σε σχολείο της Κέρκυρας, ακούγεται να κατηγορεί τον Παύλο Μελά και τον Κολοκοτρώνη, τονίζοντας ότι αυτοί σκότωσαν παιδιά και γυναίκες ενώ υποστηρίζει πως η Μπουμπουλίνα «εξαγόραζε» ζωές με χρυσαφικά.

«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», ενώ κατά τη γνώμη του είναι ένα χείριστο δείγμα του ελληνικού πολιτισμού και «δεν ήταν ήρωας».

Ένας μαθητής τον διακόπτει και λέει «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος» με τον καθηγητή να απαντά: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος. (…) Ο ίδιος γράφει ότι για τη χώρα του έκανα θρύψαλα μικρά κρανία Εβραιόπουλων. Η ίδια η Μπουμπουλίνα εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!