Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 16 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 9 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Σε κλίμα ΔΕΘ το Μέγαρο Μαξίμου
[Reader]: Σε κλίμα ΔΕΘ το Μέγαρο Μαξίμου

[Reader]: Σε κλίμα ΔΕΘ το Μέγαρο Μαξίμου

Σε κλίμα ΔΕΘ έχει ήδη μπει το πρωθυπουργικό γραφείο με το Μέγαρο Μαξίμου να προγραμματίζει και να επεξεργάζεται τόσο το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη όσο και τους βασικούς άξονες της ομιλίας του στην ΔΕΘ.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα του Αλ. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη δεν έχει κλειδώσει  ωστόσο φαίνεται πως για πρώτη φορά η παραμονή του πρωθυπουργού δεν θα περιοριστεί σε μια ολιγοήμερη παρουσία. 

Στις προθέσεις του πρωθυπουργικού γραφείου είναι να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με φορείς της πόλης, κάτι που σημαίνει πως η Θεσσαλονίκη ενδέχεται να φιλοξενήσει τον Αλ. Τσίπρα ακόμη και για μια εβδομάδα. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες,  η φετινή ΔΕΘ αναμένεται να παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο πολιτικό αλλά και έντονο επιχειρηματικό αναπτυξιακό. Επενδύσεις και δίκαιη ανάπτυξη αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα κεντρικότερα ζητήματα. Επιπλέον, να δοθεί το σήμα πως σε έναν χρόνο από τώρα η χώρα μας θα βρίσκεται εκτός μνημονίων και επιτροπείας με την δίκαιη ανάπτυξη και την κοινωνική ανάκαμψη σε πρώτο πλάνο. 

Ετοιμάζεται το 3ο περιφερειακό συνέδριο στην Κρήτη 

Στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, βρίσκεται σήμερα ο υπουργός επικρατείας, υπεύθυνος για τον συντονισμό της κυβέρνησης, Χρ. Βερναρδάκης προκειμένου να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το τρίτο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα λάβει χώρα στο νησί στις 20-21 Σεπτεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!