Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Κοινωνικό μέρισμα: Επιστολή παραπόνων των ενστόλων στον Αλέξη Τσίπρα
[Reader]: Κοινωνικό μέρισμα: Επιστολή παραπόνων των ενστόλων στον Αλέξη Τσίπρα

[Reader]: Κοινωνικό μέρισμα: Επιστολή παραπόνων των ενστόλων στον Αλέξη Τσίπρα

Την πικρία τους εκφράζουν οι επικεφαλής των ενώσεων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και Λιμενικού Σώματος, σχετικά με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα.

«Είναι οξύμωρο από τη μια να εισπράττουμε εμπαιγμό και απαξία κι από την άλλη να ακούγονται «διθύραμβοι» όποτε υπάρχουν υπηρεσιακές επιτυχίες και μάλιστα υπό επικίνδυνες συνθήκες εργασίας». Παράλληλα τονίζουν ότι η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί «στο δίκαιο αίτημα για αποκατάσταση των αδικιών».

Αναλυτικά η επιστολή στον πρωθυπουργό:

«Σας ακούσαμε χθες να εξαγγέλλετε τις αποφάσεις σας για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, ύψους 1,4 δισ. Ευρώ, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη, θεωρώντας μάλιστα ότι είναι δίκαιο να στηριχθεί ο λαϊκός κόσμος, ο κόσμος που αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και προκοπή, όπως σεις ο ίδιος είπατε.

Επιτρέψτε μας, ωστόσο, χωρίς να θέλουμε να αντιδικήσουμε μαζί σας, διαχωρίζοντας το «λαϊκό κόσμο» και τις ανάγκες του σε κατηγορίες, να σας υπενθυμίσουμε ότι εδώ και δυόμισι χρόνια, η Κυβέρνησή σας αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημα των ενστόλων για την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί με τα Μνημόνια, παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας, δυο φορές έχει αποφανθεί τελεσιδίκως περί τούτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!