Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 17 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 7 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Κέντρα Υγείας-φαντάσματα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ
[Reader]: Κέντρα Υγείας-φαντάσματα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

[Reader]: Κέντρα Υγείας-φαντάσματα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Για Κέντρα Υγείας-φαντάσματα μιλά σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), καλώντας την κυβέρνηση να αφήσει να σχέδια επί χάρτου για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και να αναλάβει πρωτοβουλίες λειτουργίας των υπαρχόντων Μονάδων.

«Τα εν λόγω κτίρια – Κέντρα Υγείας – φαντάσματα εξοπλίστηκαν με ιατρικά μηχανήματα τελευταίου τύπου εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ τα οποία σκουριάζουν στις ζελατίνες. Ιατρικά μηχανήματα ψηφιακής τεχνολογίας αχρησιμοποίητα την ώρα που τα Νοσοκομεία κάνουν εξετάσεις σε παλαιά, που συνεχώς χαλάνε, δείχνουν λάθος αποτέλεσμα και δεν έχουν χρήματα να τα επισκευάσουν. Η εγκατάλειψη των κτιρίων είναι εμφανής. Συναντάς παντού σπασμένες πόρτες, τζάμια, παράθυρα. Πολλές φορές έχουν γίνει πλιάτσικο στα χέρια του κάθε κλέφτη. Κλέβουν ότι βρουν. Λεκάνες, βρύσες, λάμπες, πόρτες, παράθυρα κ.α. Δυστυχώς αντί να εξυπηρετούν ασθενείς κατοικούνται από ποντίκια και έντομα», υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κατασκευάστηκαν ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΚΤΙΡΙΑ και είναι κλειστά πολλά χρόνια. Πεταμένα λεφτά του ελληνικού λαού. Εξοπλίστηκαν με ιατρικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας τα οποία σκουριάζουν στις ζελατίνες.

Εγκαταλελειμμένα κτίρια. Πλιάτσικο από κλέφτες.

Εάν λειτουργούσαν θα έσωζαν ζωές.

Καλό θα ήταν η αναδιοργάνωση της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης να ξεκινήσει από την λειτουργία των Κέντρων Υγείας φαντασμάτων.

Η κυβέρνηση ας αφήσει τα σχέδια επί χάρτου για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και ας αναλάβει πρωτοβουλίες λειτουργίας των υπαρχόντων Μονάδων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!