Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Καταθέσεις – «φωτιά» από φοιτήτριες του κυκλώματος μαστροπείας – «Δεν πηγαίναμε σε ραντεβού, μόνο όταν είχαμε μάθημα»
[Reader]: Καταθέσεις – «φωτιά» από φοιτήτριες του κυκλώματος μαστροπείας – «Δεν πηγαίναμε σε ραντεβού, μόνο όταν είχαμε μάθημα»

[Reader]: Καταθέσεις – «φωτιά» από φοιτήτριες του κυκλώματος μαστροπείας – «Δεν πηγαίναμε σε ραντεβού, μόνο όταν είχαμε μάθημα»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, για τον τρόπο που δρούσε το κύκλωμα μαστροπών που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., έρχονται στο φως μέσα από τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Σε κατάθεση γυναίκας που εργάζονταν ως πόρνη για το κύκλωμα, αναφέρεται: «Πριν δύο μήνες πήρα την απόφαση. Ο … με φωτογράφισε γυμνή και ανέβασε τις φωτογραφίες. Δεν φαίνεται το πρόσωπό μου και έχω το ψευδώνυμο Κλεοπάτρα. Τα ραντεβού γίνονταν είτε σε σπίτια είτε σε ξενοδοχεία. Καθημερινά πραγματοποιούσαν περίπου 2-3 ερωτικά ραντεβού. Θέλω να αναφέρω πως όλοι τους μου είχαν πει πολλές φορές πώς αυτή η δουλειά δεν έχει τίποτα το παράνομο».

Σε άλλη κατάθεση, μία νεαρή φοιτήτρια σημειώνει: «Το 2017 έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στο τμήμα Φιλοσοφικής. Το Δεκέμβριο του 2018 εγώ και η Γ. επισκεφτήκαμε ένα νυχτερινό κατάστημα στην περιοχή του Κεραμεικού. Εκεί μας προσέγγισε ο Δ., οποίος αρχικά μας μιλούσε συνεχώς για τον εαυτό του ενώ μας πως είμαστε όμορφες και μπορούμε να κάνουμε μία δουλειά με την οποία θα βγάζουμε χρήματα πολύ εύκολα. Εκεί μας είπε ότι άνοιξε ένα γραφείο ερωτικών ραντεβού στο οποίο μπορούμε να απασχοληθούμε και να βγάλουμε πολλά χρήματα. Ανέφερε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνουμε έρωτα με πελάτες απλώς θα συνομιλούμε μαζί τους ενώ μας είναι πως αν δε μας αρέσει θα μπορούμε να σταματήσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!