Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: Εισβολή του Ρουβίκωνα στη διοίκηση του Ευαγγελισμού
[Reader]: Εισβολή του Ρουβίκωνα στη διοίκηση του Ευαγγελισμού

[Reader]: Εισβολή του Ρουβίκωνα στη διοίκηση του Ευαγγελισμού

Η είδηση έγινε γνωστή μετά από ανάρτηση στην ιστοσελίδα της αναρχικής ομάδας, ενώ όπως αναφέρουν αιτία είναι ένα εργατικό ατύχημα που συνέβη στις 4 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο.

Μεταξύ άλλων αναφέρει το κείμενο που υπογράφει ο «Ρουβίκωνας»:

«Πολιτική παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας στο γραφείο της διοικήτριας, γιατί το ζήτημα δεν έχει λήξει, γιατί οι ζωές μας έχουν αξία, γιατί εμείς κινούμε με τον ιδρώτα και τις γνώσεις μας αυτήν τη μηχανή που παράγει κέρδη για τα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες και τους ρουφιάνους τους.

Για το σύστημα και το κράτος έχει συνέχεια, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τα εναλλασσόμενα πρόσωπα που το εκφράζουν κάθε φορά, αλλά έχει συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα, δεν είναι κάτι άυλο και άπιαστο. Είναι προσεγγίσιμο και τρωτό. Δεν εθελοτυφλούμε φυσικά ότι μία πολιτική παρέμβαση από μόνη της, συγκεκριμένων κιόλας αριθμητικά ανθρώπων, μπορεί να φέρνει εύκολα ή άμεσα αποτελέσματα.

Οι συνεχείς, όμως, και πολύ περισσότερο οι μαζικές και οργανωμένες πολιτικές παρεμβάσεις μπορούν να φέρνουν αποτελέσματα και με ελάχιστο ζυγοσταθμικά κόστος».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!