Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 6 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Σε ιστορικό χαμηλό το ποσοστό αποδοχής του Ντόναλντ Τραμπ
[Reader]: Σε ιστορικό χαμηλό το ποσοστό αποδοχής του Ντόναλντ Τραμπ

[Reader]: Σε ιστορικό χαμηλό το ποσοστό αποδοχής του Ντόναλντ Τραμπ

Μόλις στο 38% βρίσκεται το ποσοστό αποδοχής του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μισό χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN, μόλις το 38% των Αμερικανών εγκρίνει και επιδοκιμάζει τις αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου, έναντι του 56%, το οποίο εκφράζει τη διαφωνία του.

Μόνο ο Μπιλ Κλίντον το 1993 είχε ποσοστά αποδοχής κάτω του 50% (44%), μετά από μόλις έξι μήνες κυβερνητικού βίου.

Από τα δημοσκοπικά ευρήματα προκύπτει πως η απώλεια της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Τραμπ προέρχεται κατά κύριο λόγο, από την εκλογική του βάση.

Ως ύψιστης σημασίας ζήτημα αναδεικνύεται και η έλλειψη εμπιστοσύνης, καθώς το 73% δηλώνει σκεπτικό απέναντι σε όσα ισχυρίζεται ο Λευκός Οίκος. Μάλιστα, το 30% διαμηνύει ότι δεν πιστεύει καθόλου τα όσα διαρρέονται από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της κυβέρνησης.

Παράλληλα, το 60% χαρακτηρίζει τον Τραμπ αναξιόπιστο και μη τίμιο, ενώ το 67% δηλώνει πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αποτελεί πρόσωπο θαυμασμού.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι το 63% των Αμερικανών δηλώνει πως δεν είναι υπερήφανο που ο Τραμπ βρίσκεται στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ. 

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!