Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Reader]: Υπόθεση ψευδούς βιασμού στην Κύπρο – «Ήθελα εκδίκηση επειδή με βιντεοσκοπούσαν» λέει η 19χρονη Βρετανίδα
[Reader]: Υπόθεση ψευδούς βιασμού στην Κύπρο – «Ήθελα εκδίκηση επειδή με βιντεοσκοπούσαν» λέει η 19χρονη Βρετανίδα

[Reader]: Υπόθεση ψευδούς βιασμού στην Κύπρο – «Ήθελα εκδίκηση επειδή με βιντεοσκοπούσαν» λέει η 19χρονη Βρετανίδα

Το δικαστήριο της Δευτέρας αναβλήθηκε λόγω προσωπικού θέματος του δικηγόρου της.

Πλέον η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά υπόθεση δημόσιας βλάβης εναντίον της νεαρής Αγγλίδας τουρίστριας. Εφόσον η υπόθεσή της καταχωρισθεί στο δικαστήριο, τότε κινδυνεύει με πολύμηνη φυλάκιση ή και με επιβολή μεγάλου χρηματικού προστίμου.

Η 19χρονη Αγγλίδα αποφάσισε να ομολογήσει τα πάντα και να παραδεχθεί ότι η περιβόητη καταγγελία της περί ομαδικού βιασμού της από 12 Ισραηλινούς ήταν ψευδής.

Όπως παραδέχθηκε, προέβη στην καταγγελία αυτή για να εκδικηθεί τους υπόπτους, διότι, όπως εξήγησε, ορισμένοι απ’ αυτούς την ώρα της σεξουαλικής πράξης σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα Νάπα τη βιντεοσκοπούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας politis.com.cy , οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας Αμμόχωστου δήλωναν ότι η κατηγορούμενη ήταν… πιστευτή ως προς την καταγγελία που είχε κάνει και εξετάζουν το ενδεχόμενο η 19χρονη να έχει προβεί και στο παρελθόν σε ψευδή καταγγελία για βιασμό της προκειμένου να εισπράξει τα ανάλογα ασφάλιστρα.

Ήθελε εκδίκηση

Οι ανακριτές της υπόθεσης άρχισαν να κάνουν δεύτερες σκέψεις ως προς τη γνησιότητα της καταγγελίας της 19χρονης όταν επεξεργάστηκαν τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, καθώς και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων που κατασχέθηκαν από το δωμάτιο όπου κατήγγγειλε η νεαρή ότι κακοποιήθηκε. Τα αποτελέσματα οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι οι ισχυρισμοί της 19χρονης, πως τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου βιάστηκε ομαδικά, δεν ευσταθούσαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!