Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Υποψήφιοι Δήμαρχοι γυρίζουν την πλάτη στην στήριξη ΣΥΡΙΖΑ – Αναμεσά τους Καραμέρος και Φιλίππου
[Reader]: Υποψήφιοι Δήμαρχοι γυρίζουν την πλάτη στην στήριξη ΣΥΡΙΖΑ – Αναμεσά τους Καραμέρος και Φιλίππου

[Reader]: Υποψήφιοι Δήμαρχοι γυρίζουν την πλάτη στην στήριξη ΣΥΡΙΖΑ – Αναμεσά τους Καραμέρος και Φιλίππου

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Δευτέρας σχετικά με τους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς που στηρίζει το κυβερνών κόμμα σε ολόκληρη την χώρα.

Δεκάδες υποψήφιοι έχουν ήδη αρνηθεί με ανακοινώσεις τους, την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών οι υποψήφιοι δήμαρχοι: Παιανίας, Κώστας Μπουλμέτης, Σιντικής Σερρών, Όλγα Φυταγκουρίδου, Κρωπίας, Δημήτρης Κερασιώτης, Κάτω Νευροκοπίου, Γιάννης Κυριακίδης, Άργους Ορεστικού, Πάνου Κεπαπτσόγλου, Αργιθέας, Ανδρέας Στεργίου, Μαρκόπουλου Μεσογαίας, Γιάννης Πολίτης, Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργος Αραπίτσας, Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Την μεγαλύτερη εντύπωση πάντως προκαλούν οι δυο αντιπεριφερειάρχες εκλεγμένοι με την Ρένα Δούρου, που αρνούνται την στήριξη. Πρόκειται για τον υποψήφιο Δήμαρχο Αμαρουσίου και Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, Γιώργου Καραμέρου και για τον υποψήφιο για τον Δήμο Σαρωνικού και Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Πέτρου Φιλίππου.

Ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος έχει καταγγελθεί ανοιχτά από τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ γιατί σύμφωνα με εκείνους «αρνήθηκε να συμπεριλάβει μετανάστη στο ψηφοδέλτιό του» με ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Για πολλοστή φορά ως ανεξάρτητο #Ενωμένο Μαρούσι και με αφορμή ανακοινώσεις και δημοσιεύματα περί υποστήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνουμε τα ακόλουθα: Είμαστε #Ενωμένο Μαρούσι. Συσταθήκαμε και πορευόμαστε ανεξάρτητοι από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από το επίσημο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας που είναι πολυσυλλεκτικό. Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα όλων, δε διεκδικήσαμε, δε θέλουμε και δεν έχουμε χρίσμα από κανέναν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!