Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Reader]: «Είμαστε νόμιμοι»: Η απάντηση της ομάδας που νοίκιαζε σκηνές στη Γαύδο μέσω Airbnb
[Reader]: «Είμαστε νόμιμοι»: Η απάντηση της ομάδας που νοίκιαζε σκηνές στη Γαύδο μέσω Airbnb

[Reader]: «Είμαστε νόμιμοι»: Η απάντηση της ομάδας που νοίκιαζε σκηνές στη Γαύδο μέσω Airbnb

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες ότι σε παραλία της Γαύδου νοικιάζονται σκηνές μέσω Airbnb , η ομάδα που διαθέτει τις επίμαχες σκηνές εξέδωσε ανακοίνωση, αντικρούοντας τις κατηγορίες για εμπορευματική εκμετάλλευση της φύσης.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει στήσει ένα πρόγραμμα (Gavdos Eco Retreat) εναλλακτικών θεραπειών (βοτανοθεραπείας, yoga, διαλογισμού) και δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα όπως εξηγούν σε συνέργεια με τη φύση, και ως βάση, η ομάδα επέλεξε το Σαρακήνικο, λόγω της θεραπευτικής ιδιότητας της συγκεκριμένης περιοχής.

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα αυτά έχουν την επιλογή να φέρουν δική τους σκηνή ή να μείνουν σε τουριστικό κατάλυμα με δικό τους κόστος, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η ομάδα της Gavdos Eco Retreat, διαθέτει επτά σκηνές που διατίθενται με σειρά προτεραιότητας σε κόσμο που συμμετέχει στις θεραπείες.

Όπως επισημαίνει η ομάδα, για τις υπηρεσίες αυτές, η ομάδα εκδίδει όλα τα νόμιμα παραστατικά, έχει καταχώρηση στην πλατφόρμα Airbnb με τίτλο της καταχώρισης μας : «yoga, meditation and therapies in the forest FREE TENT (with priority)» δηλαδή «Γιόγκα, Διαλογισμό και Θεραπείες στο Δάσος, Δωρεάν Σκηνή με προτεραιότητα”.

Η απάντηση της Gavdos Eco Retreat:

«Αναφορικά με το πιλοτικό εγχείρημα: Gavdos Eco Retreat θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα κάτωθι.

Πρόκειται για πρόγραμμα το οποιο ενσωματώνει εναλλακτικές θεραπείες, πρακτικές και υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, συμβουλευτικής , μάλαξης, βοτανοθεραπείας, yoga , διαλογισμού και επανασύνδεσης με την φύση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!