Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Reader]: Ηλιόπουλος: Παίξαμε «ξύλο» με τους θεσμούς για να τα καταφέρουμε
[Reader]: Ηλιόπουλος: Παίξαμε «ξύλο» με τους θεσμούς για να τα καταφέρουμε

[Reader]: Ηλιόπουλος: Παίξαμε «ξύλο» με τους θεσμούς για να τα καταφέρουμε

Πως τίποτα απ’ όσα πέτυχε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι δεδομένο τόνισε στην ομιλία του μπροστά στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος.

Μίλησε μάλιστα χαρακτηριστικά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων «ώστε να καταφέρει να απλώσει δίχτυ προστασίας στους πλέον αδύναμους». Ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε πως «παίξαμε ξύλο με τους θεσμούς» για να τα καταφέρουμε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις συμμαχίες των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο ίδιος επισήμανε πως «σημαντικότερο σ’ αυτές είναι το πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί και να έχει αριστερό πρόσημο» γιατί «μόνο έτσι θα μπορούσε ένα ψηφοδέλτιο να είναι νικηφόρο».

Ο υφυπουργός Εργασίας ζήτησε «πιο δυναμική παρουσία του κόμματος στην κοινωνία και τα συνδικάτα» σημειώνοντας πως «δεν αρκεί να νομοθετεί η κυβέρνηση». Σημείωσε μάλιστα ως παράδειγμα τη νομοθέτηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων λέγοντας πως «ο νόμος υπάρχει αλλά κάποιοι θα πρέπει να προσέλθουν να τις υπογράψουν».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!