Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Reader]: Η ΙΚΕΑ συμμετείχε στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»
[Reader]: Η ΙΚΕΑ συμμετείχε στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

[Reader]: Η ΙΚΕΑ συμμετείχε στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Φέτος, τα μέλη της ΙΚΕΑ RUNNING TEAM συμμετείχαν σε έναν διαφορετικό αγώνα, έναν αγώνα προσφοράς για την ενίσχυση του Προγράμματος «Σταθμοί Χαράς» της ΙΚΕΑ που υλοποιείται από το 2013, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS.

Την Κυριακή, 14 Απριλίου τα μέλη της ΙΚΕΑ RUNNING TEAM έδωσαν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη και έτρεξαν «για την MAMMUT», την παιδική καρέκλα, αλλά και «για την MÅLA», το παιδικό καβαλέτο, αλλά και «για την FLISAT», την τροχήλατη θήκη παιχνιδιών. Έτρεξαν όλοι για έναν κοινό σκοπό, για να ενισχύσουν το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» με το οποίο η ΙΚΕΑ εξοπλίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Η ΙΚΕΑ συμμετείχε για 6η συνεχή χρονιά στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» με σκοπό την ενίσχυση του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς». Στο πλαίσιο αυτό, περισσότεροι από 1.000 δρομείς αγωνίστηκαν με την IKEA RUNNING TEAM ενώ παράλληλα περισσότεροι από 1.000 κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης διένυσαν μία συμβολική διαδρομή μεταξύ των «σταθμών» που υπήρχαν από την Παρασκευή σε 6 κεντρικά σημεία. Παράλληλα, το Σάββατο το απόγευμα οι ONIRAMA, σε μία εμφάνιση έκπληξη στην Πλ. Αριστοτέλους, τραγούδησαν για το σημαντικό έργο της ΙΚΕΑ και τους «Σταθμούς Χαράς».

Από το 2013 μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ έχει εξοπλίσει συνολικά 67 δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, συνεχίζει να διαμορφώνει και να εξοπλίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, με στόχο να υλοποιηθούν 10 μέσα στο 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: READER

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!